Автор: evelinster
Дата: 16-12-10 21:16
Утре е петък, да поговорим предпразнично
Коя е вашата операционна система?
Аз лично ползвам 64 битов уин 7 за десктоп и лаптоп мас (свинска мас). 7-цата направо фърка като скорост, доста е стабилен, а фотошопа е леееееек :)
Макчето ми е от по-слабите и го ползвам главно за интернет и като пътувам по чужбините. Операционната система само се ъпдейтва и не съм го преинсталирал откакто е купен преди почти 3 години. Работи си като през първия му ден, софтуер има всякакъв (дори и краден).
С линукс нямам особен опит, но наскоро ми се наложи да поработя за седмица (офисна работа - поща и разни документи, интернет) на убунту 10.10 и мога да кажа, че вече е доста по-близо обикновенните потребители и няма нужда да си ънмаунтваш цд-то за да извадиш диска. Даже са оправили грозните шрифтове които винаги са ме дразнили. За фотография не знам как се справя, който е пробвал да каже.
Ако трябва да избера само една операционна система може би ще бъде уиндоус - по-универсален е, и малко по-съвместим. Мак ос е много красива, няма вируси, уж има всичко за него, и всичко върви на него, обаче... с уговорки :)
|
|