Автор: max-1
Дата: 08-11-10 14:07
SAM: Той е заснет на Nikon D3 (и един изстрел на D80), като поредица от кадри. Взех Tamron 17-50mm f/2.8 и Sigma 50-150mm f/2.8 обективи за всички тези снимки. Повечето са заснети в 4fps в културите DX режим, който е най-бързият на D3 може непрекъснато пишем на картата с памет. Лодките са по-бавни темпове рамка, и нощни снимки, използвани експозиции до две секунди. Камерата действително има автоматично отсече след 130 снимки, така че за по-дълъг снимки аз брои всяко кликване и бързо се освобождава и отново натисна спусъка съобщение след 130 до държа лов.
ME: Това трябва да бъде много снимки!
Сам: Аз изстрел над 35,000.
SAM: Направих някои първоначални тестове малко назад с помощта на наети двайсет и четири милиметра наклон на изместване обектив, който е стандартен начин да направите това. Въпреки това, след моите тестове, намерих го прави много по-разумно да се направи това, в пощата, а не при закрити врата. Стрелба накланяне промяна изисква статив, тъй като е много трудно да се стабилизират след това и дава по-малко гъвкавост по отношение на окончателния външен вид. Реших да го застрелям на нормални лещи, което ми позволи опции в дълбочина на полето и движението прострелян в длъжност. Използвах статив за нощни снимки, и ми Gorillapod (което е много по-подвижно), където е възможно, но много места, като надвесен над ръба на покрива или чрез разликата в ограда на мост - трябва да се носят на ръка изстрел притежават, както и неизбежните потреперване отстранени след това.
SAM: Цялoтo снимане приключи в рамките на 5 дни и две вечери, през най-горещите седмица на август 2009 година. Много благодарности на всички хора, които ми даде достъп до покриви, навеси и балкони да снимам от там.
http://aerofilm.blogspot.com/2010/02/sandpit-short-film-by-aero-director-sam.html
|
|