Автор: mladenov
Дата: 15-04-10 00:11
Ако мога да помогна с моя отговор...
Най-важното е да разбереш коя точно система на ZOOM ще използват в кабинета! Ние със съпругата ми използваме в нашият ZOOM-2 и пациентите ни не са имали проблеми с чувствителноста на зъбите си(говоря за 16-18 човека).Тази система е около 3 годишна.След нея излезе една друга - ZOOM Advantage,при която доста хора се оплакваха от чувствителни зъби! След това компанията която предлага този продукт(Discus Dental),излезе с още една версия където този проблем беше решен,или поне така се говори!
ZOOM е супер за бързо избелване! За малко повече от един час,зъбите се избелват с 2до3 цвята и ефекта е видим веднага.Избелването обикновено се задържа 3-4 месеца,в зависимост от режима на хранене на пациента! Ако употребяваш много кафе,шоколад,цигари,червено вино,соев сос,кетчуп или други храни които са със силни цветове,ефекта ще е по-краткотраен.Ние в нашият кабинет даваме на пациентите и безплатен комплект за избелване вкъщи ,с шини,за да поддържат постигнатият цвят когато преценят че има нужда! Да не забравя...гореизброените храни и напитки за абсолютно забранени в първите 48 до 72 часа след процедурата! Виждал съм пациентка която в Четвъртък се избели страхотно за сватбата на дъщеря си в Събота,но в Петък ми се обади ревяща че била забравила и изпила едно кафе същата сутрин! Резултатът беше потъмнени на петна зъби и неусмихваща се на снимките майка на булката!
Не знам какви са цените в България,тук при нас процедурата струва $400.
Надявам се да съм бил полезен!
Публикацията е редактирана (15-04-10 00:12)
|
|