Автор: Mobby_Dick
Дата: 06-03-04 13:21
Я гледай ти!! Тази матрица можела и да не шуми на 8 п.!!!! Бре, бре , бре.
И Канона и Сонито (за Никона нямам инфо) са добри апарати за класа си, и имат разл. КОНСТРУКЦИЯ, щото са различно ориентирани - там е разликата. Разлика може да има от софта (което е дискусионен въпрос -аз лично предпочитам първично изображение), но определено обектива на Сони не е по-калпав (при предишните модели уж беше добър :)))...а щом Сони ПРАВЯТ тази матрица, предполагам, че и оптимално могат да си я настроят.
Стиви смешника ми служи само за забавление - всеизвестно е, че там се рекламира това, което се плаща най-добре, не се чудете защо Канон винаги там бележи ВРЪХ пред всички...после се сърдите, що там ценовата политика на Канон е радикално различна от тук например (не като при другите фирми). Нещата са вързани, и не може да бъде друго яче. Комерса клати феса..
При Стиви няма Лайка - защо ли!!!! Пък хората като пишат при него в рубриката "и други"за този чудно добър апарат, които като някои са хванали...са забравили за всичко друго .. Стиви обяснява, че виж ..това бил некъв Панасоник. Трябваше да се регистрирам, за да обясня...
Одеве видях едно такова Сони за първи път. Очаквах го по-голямо на габарит. Обектива е супер , но тази вилка на захвата с тялото...наистина е удобно, но прави апарата по-нежен ми се струва (по съвсем бегла преценка). Решението на Канон Про-то по ми допада лично - защото държа на здравината и на класиката в конструкциите, мисля, че ще е по-устоичив на здравина.
Изобщо, аз Ви препоръчвам, всеки да си избира според потребностите и предпочитанията, и да търси разнообразна информация преди избора си, или проба с конкретния апарат. Ако ще са кропове - от ПРОИЗВОДИТЕЛЯ поне. Аз лично на такива точно като Стиви не вярвам грам. Ако щях да си купувам такъв апарат, така щях да си направя изводите.
|
|