Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Online store opinion. Thor (and anybody else)?
Автор: Grandpa   
Дата:   05-10-04 21:02

http://www.usaphotonation.com

Цените им изглеждат много (прекалено) добри.

Някой да ги е ползвал?

Thor, случайно да си ги виждал (май са от твоята част на света) там от какво мазе продават?
Не че има значение, ако са точни...

Публикацията е редактирана (05-10-04 21:03)

Отговори на това съобщение
 Re: Online store opinion. Thor (and anybody else)?
Автор: junior   
Дата:   05-10-04 21:08

па цените са нормални - не са толкоз революционни .....

Автор: Brummaker   
Дата:   05-10-04 21:11

абе на някои неща са нормални, ама на други определено са ниски....[smilie10]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   05-10-04 22:10

Mi 4estno kazano za tam sa si suvsem normalni cenite !!!

Автор: Thor   
Дата:   05-10-04 22:22

нямам идея ,може да са свестни когато си пазариш оттам на място ,за извън USA ,аз купувам от B&H и нямам намерение да ги заменя ,за мен са изпитани иначе препоръчвам ето тук ,който иска да си избере най евтините ,но да прочете първо ,какво пишат техните клиенти и най вече колко от техните клиенти са дали положителни отзиви ,после да прочете политиката на магазина и накрая да се реши да пазарува [smilie6]

http://www.shopping.com/xPC-Canon_Digital_Rebel_EOS_300D~S-P~OR-0~PG-3

сериозните си имат сериозни оценки от потребителите но естествено важна е и общата бройка на тези които са дали коментар ако са 20-30 положителни коментара ,,замирисва на измамници а с такива е пълно ,а този нещо ми прилича на квартален магазин за електроника ,това си е само моето мнение ..
[cool]

Дата:   05-10-04 22:32

оооо тея са разбойници ей например това в B&H е със 100US$ по евтино

http://www.usaphotonation.com/products.asp?product_id=10110&dept_id=2525

ей го на

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=303136&is=REG

разкрити са [smilie6]

Автор: menthol   
Дата:   05-10-04 22:33

А някои цени са по-високи от миналогодишните :))
Canon Power Shot A70 - 282$ !!!
08.2003 г. беше около 260$

Но пък гледам добри цени за нови модели
G6 за 475$ е добра цена
под 500$ до сега не съм го намирал никъде

за доставка в USA искат 19,90 което е нормално за 10-тина дена

лошото е че нямат адрес, само телефони и e-mail -и което е съмнително за подобни магазини

Дата:   05-10-04 22:43

Благодаря, Thor.
Чудех се дали не си ги "виждал" отблизо.

В New York май е пълно с разни "mail order" фирмички, дето продават на доста по-ники цени. Аз лично 2 пъти съм ползвал такива. И двата пъти всичко беше точно. Е, единият път знаех, че Denon-а, дето го купувам ще е без гаранця, но това беше щото Denon даваха гаранция, само ако е купено от официален дилър.
Та не знам кой и как ги върти тия фирми (Тони Сопрано?) но се учудвам, че могат да докарат такива разлики в цените (виж например на линка на Thor колко искат за 300D и после ги виж тия)...

Ama шубето си е голем страх [smilie9] ...и си има за какво де...

Дата:   05-10-04 22:47

Че въртят номера е ясно - много от обективите ми се виждат по-скъпи отколкото на други места, ама много от новите фотоапарати са на много добри цени...

Дата:   05-10-04 22:55

ми аз ходих на място да ги видя ,и то да те е страх да им влезнеш в магазина ,камо ли да пазаруваш ,просто от интерес , в едни забутани кварталчета в Бруклин ,пък в Манхатан ,повечето такива са по разни апартаменти на втория третия етаж ,абе то около Times Square пълно с мошенници гледат да те набутат ,предлагат разни неща дето даже няма да ти станат на фотоапарата ,ама иначе са убедителни ,разни приставки за цифрови фотоапарати се опитваха да ми ги навият на механичен фотоапарат ,майтап ама като не стане и грабват друга да пробват ,важното е веднъж да им платиш ,после ако тръгнеш да връщаш като разбереш че си измамен сигурно ше вдигат раменете ,иначе разни дребни влектроники имат на ефтинийка ,уолкменчета ей такива ,по големите им са по скъпи от повечето големи магазини затова и както пише menthol ,трябва да си има адрес магазина ,няма ли ,може да се окаже и само една пощенска кутия ,цирк ама има такива дето се ловят по няколко пъти даже ,абе кви балъци има ,направо си нямаш представа [smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна