Автор: Георги
Дата: 14-09-06 23:38
чакай сега ти на фз50 отиде :)
аз ти говоря на 100% като гледаш кадъра че апарати 2002 година ще ти изкарат навярно повече детайли. да не говорим че имат и по-малко шум.
ти ми тикаш печат а3 и фз50 10 мегапиксела. при това на същата матрица :-)
симбоне ич не ме инте тоя клас. ако ме интересуваше компактен апарат, то г2-г3 или в последствие 8080 са ми напълно достатъчни. ще кажеш че всеки любител печата 100/70 всеки ден, че има някво значение дали има 6 или 10 меги. повечето снимат на лоу джепег и дори незнаят как да си сменят резолюцията.
това е търговията.
народа е алчен за мегапиксели. и като гледам големите добре са си направили сметката. а що се касае до 400д, това е апарат като алфата, направен за някой лаик да си пуца с китака и да не му дреме.
на канон форумите на тоя дето ги поддържа има галерия със снимки от г1. има кадри, каквито не съм виждал в нито една тема за паналайка. ако усещате накъде бия.
кой го е еня че са от 3-4 мегапиксела роу? а не 8-10 мегапиксела джепег. кадрите са си кадри. или ги имаш или не. :)
те така :)
щом народа е алчен за пиксели, ще се продават пиксели. щом иска прахосмук, нищо че ползва един китов обектив, ще му се продаде и прахосмук. търговията да върви. в големия клас почти никво раздвижване за последните 4-5 години.
поне конкуренцията ще свали малко цените. не че ще се променят лидерите, канон и никон ще си останат канон и никон. те и никон зарязаха тоя клас. кой му дреме, всеки налита на дслр двоен кит. скоро сигурно китовете ще станат 6.1-8.3, че ще свали себестойността още малко.
|
|