Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кой апарат да избера...
Автор: kaic   
Дата:   08-06-06 00:15

Триумя се над диалемата дали да си взема нов Panasonic FZ7 - в павилиона 699 лв -/търсих някой да го сменя вече, но няма такъв/
нов Canon А610 - в павилиона - 529 лв
на старо Canon S2 IS около 700 лв
и сега гледам има няколко обяви в базара за Sony DSC-F828 на старо - около 800 лв /цената ми е малко височка за мен, но след малко напъване и вярвам договорка може да постигнем консенсус/.
Вярно, че и четирете модела за коренно различни, но хем ми се иска апарата да ми тежи в ръката, хем ми се ще и да е по нов като производство.
Сонито ми харесва страшно много като дизайн и ме кефи, нищо че е голям, но ме притеснява че е модел на две години вече и дисплеят му е малък.
Четейки ревютата установявам, че разликата между А610 и S2 IS на канон не е кой знае колко голяма /изразява се в зума който не ми е чак такова изкушение, но за сметка на това А610 е с нов процесор/
Панасоника също е но като модел и предполагам като иновации. Предлагаха ми FZ20 на долу горе тази цена, но не ме ми се иска, а FZ30 ми е скъп дори и втора употреба.
Така че бих се вслушал в съвета на всеки.
Благодаря предварително!!![shtrak]

П.С. Апарат ми трябва да снимам за семейни нужди, но харесвам качествените снимки.

Отговори на това съобщение
 Re: Кой апарат да избера...
Автор: insefc   
Дата:   08-06-06 00:20

вземи сонито и няма да съжеляваш[smilie24] и Ф717 да вземеш пак няма да съжеляваш въпреки че е на почти 4 години [smilie24]

Публикацията е редактирана (08-06-06 00:21)

Автор: digitalgab   
Дата:   08-06-06 07:40

Вземи Fujifilm E510/E550, за твоите цели са повече от идеални, само че не от нашия пазар, а от USA, ако имаш тая възможност.

Автор: Георги   
Дата:   08-06-06 07:45

ако успееш 828 и е запазен - него.

въпреки че новото си е ново, с а610 ще ти е трудно да експериментираш и да напредваш добре :) различни класове са, то ти е ясно.

огледай се и за олимпус 8080. прекрасен прекрасен апарат, и понеже е с 2г. българска гаранция можеш да си намериш за подобни на сонито пари такъв с оставаща около година гаранция.

Автор: shadowhand   
Дата:   08-06-06 09:41

828 шуми АДСКИ много. По-скоро бих избрал 717 пред него. :)

Автор: Георги   
Дата:   08-06-06 09:47

то щото а610 не шуми нали? :)

или панасоника

Автор: Стоев   
Дата:   08-06-06 12:14

всички шумят[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: kaic   
Дата:   08-06-06 15:08

И аз имам чувството че Sony DSC-F828 би правило най-качетвенни снимки от изброените, но все още немога да се реша. Дисплеят му ми е малък и ми се струва че няма да показва в детайли какво съм щтракнал в момента. Имах възможност да разгледам наживо един такъв, но само за няколко минути. Хареса ми ръчното варио, чупещият обектив също е предимство, но нали каноните които съм посочил пък имат въртящ дисплей, така че...Единственно не съм виждал необработена снимка от сонито на компютър. Ще трябва да помоля някой да ми изпрати поне една за да добия представа как е.
Продължавам да чета отзиви.

Автор: shadowhand   
Дата:   08-06-06 15:11

http://www.dpreview.com/reviews/SonyDSCF828/Samples/ISO/lumi_graph.gif

[ezik]

Публикацията е редактирана (08-06-06 15:12)

Автор: bokser   
Дата:   08-06-06 15:12

ДОВЕРИ СЕ НА ЧУВСТВОТО СИ[shtrak]

Автор: tochnia   
Дата:   08-06-06 21:55

Sony -> "Like no Other"
Sony F828 е страхотен апарат, а това че екранчето е 1.8" да не те плаши.. Сони правят много добри диспеичета и качеството ще е доста по-добро от това на много други. А аз доскоро бях със Sony F717 и нищо че е стар модел според мен все още няма по-добра сапунерка от него (освен R1 които не е дори точно сапунерка). [thankyou]

Автор: cvetomir   
Дата:   08-06-06 22:29

Нямай никакво съмнение, че сонито е най-добрия от изброените. Дисплея е с голяма резолюция и виаги можеш да видиш какво си снимал, за разлика от остаалите. А в оптиката Цайс няма измама.

първа  назад  1     всички  напред  последна