Автор: Thor
Дата: 06-08-04 21:46
аз ,до този момент не съм имал проблем ,но не съм и пазарил много ,4 пъти за около 1700US$ ,всичко винаги е било точно ,не съм чакал повече от 5 дена за да получа пратката, въпреки че срока който ми дават е бил между 7-10дена ,незнам как е ако се наложи да върнеш нещо ,ако не си го харесал защото не съм връщал до сега по пощата ,но веднъж когато бях там на място ми се наложи да върна стока от тях взета ,тъй като бях намерил по интересно от това което бях взел от тях и на по изгодна цена , въпреки че бях отворил амбалажа и тествал/пробвал-стоката ,нямаше никакъв проблем за да я върна ,като им казах естествено защо я връщам ,определено стоката е много грижливо опакована ,единственият ми проблем с тях е че абсолютно не е възможно да се запази нещо предварително ,така че ако някой има път към Ню Йорк да се моли ,когато пристигне там стоката да не липсва в каталога им:(( на мен ми се случи и се набутах защото си поръчах по нет-а :(( сигурно има и по евтини магазини и определено има .. ,но за мен B&H ..е МЕКА на фотографските магазини , ако искаш можеш да си поръчаш и каталог и ще ти го пратят в българия ,аз получавам по два на година ,е не е нещо особенно да получиш каталог но надали има толкова добре организиран магазин като техния ,може да не продават най евтино ,но според мен с тях няма опасност да изгориш ,а вярвай ми не съм от хората които любят евреите ,
спазват стриктно религиозните праздници и като влезнеш в магазина ще забележиш че почти всички продавачи са с къдрички около ушите и с шапчици ,в сравнение с тях останалите фотографски магазини в Ню Йорк приличат на токущо начинаещи аматьори ;))разглеждал съм и стоката която продават на втора ръка и много държат на качеството и ако има нещо нередно с магазина то аз не съм го забелязал въпреки че не го пропускам никога дори и да не ми се налага да купувам нещо ;)) просто си е нещо като атракция ,ако някой има път към Ню Йорк му препоръчвам да отиде и да го разгледа както и магазина на APPLE в SOHO ..;))
|
|