Автор: stoevmobile
Дата: 23-06-04 01:03
Шегувам се де, но никъде не спомена, цифров или лентов, или аз съм преклил с бирата.
Има хубави лентови и цифрови апарати, огромен избор от обективи, обикновено по-скъпото е по-доброто, ама всичко си зависи и от фотографа, за какво точно му трябва, какво предпочита да снима или какво професията/хобито му налагат да снима.
Туй за "сумата няма значение, стига да знам, че си струва апарата" го пусни на някой продавач, тутакси ще те оборудва с екипировка, дето я нямат и майсторите, дето снимат за световните медии., пък и в къщи ще ти ги достави.
Защо не опиташ от там: да е джобен формат ,компактен, полу-професионален, ще го използувам за да изпращам снимки по интернет или разпечатка 9/12, плакати....
ще снимам цветя на макрофото или тайно голи нудисти на телефото, купонджийски снимки в тъмното, или каквото предпочиташ. Всяко нещо може да доведе до сериозен съвет.
Ами то всеки апарат комай си струва парите за съответното нещо, дори мижитурката гсмартмини3 на мустек ми върши работа като уеб-камера вече доста време, а пък и дават 3"мегапиксела с интерполации" в каталога ......
За настройката на зума, не е проблем.
Виж, настройката на цветовете,
Ама пробвай все пак да си коригираш търсенето - много хора тук ще помогнат!
Успех!
|
|