Автор: error_404
Дата: 05-07-05 14:11
Здравейте на всички.
Повод да пиша тука е изказването на някои алчни и не знам как да ги нарека люде, които видите ли може би от завист или от не знам още какво не са съгласни с метода ми на закупуване на снимки от дадени автори в този харесван от мене форум.
Хората от които съм купил досега снимки могат да потвърдят, че при мене няма бавене и се работи бързо и експедитивно, а и смятам че все пак подпомагам авторите, защото аз им откупувам продукта или поне част от него за собствено (фирмено) ползване било то в Уеб или в бъдещ каталог на фирмата.
Искам да спомена и факта, че по лесният вариант е да вляза във форума и както някои "колеги" правят да направя COPY/PASTE и после малко обработка с фотошопа и пляс където сварят.
Ако мислите, че греша искам да Ви видя как ще осъдите по ЗАПСП някой който е обработил дадена снимка с фотошоп, просто ми е любопитно, а и колко време ще се точи делото....
Много се възмутих когато разбрах, че някои хора от този форум в яда и жлъчната си злоба дават акъл коя снимка за колко да се продаде или откупи, а не оставят сам автора да прецени това.Аз може да не съм фотограф, аз съм компютърен специалист с 18 годишен опит и практически стаж, но и аз имам цифров апарат и не съм расъл на кол.Снимки всеки може да направи въпроса е дали цената си заслужава и да я платиш така, че и двете страни да останат доволни.
Извинявам се за агресивното ми поведение, но все пак е форум, а форума е място където всеки може да изкаже свободно мнението си или греша....
Много жалко, че се опитваш да подпомагаш по някакъв начин автора, а все се намират разбирачи да тидават или да им дават акъл на хората.Мисля да мина на метода на "колегите", но за съжаление не съм такъв, а и тези които ме познават знаят, че няма да се принизя дотам.
Обръщам се и към "колегите" и към "фотографите" - БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА, ВСИЧКО ЗАВИСИ КЪДЕ ЩЕ СЕ ХРАНИШ!!!
За всички останали, мерси за това, че прочетохте моята позиция.Винаги съм отворен за диалог!
P.S. Бих помолил администраторите на форума, ако е възможно да въведат по разширен критерий при търсене на снимка, а също така ако може да се добави и борса.Мерси
|
|