Автор: nage
Дата: 28-06-05 02:35
Ок, знам, че сигурно ви е мн омръзнало, но ще ви помоля за няколко съвета и лични впечатления от съвремените и не толкова дигитални апарти, за да мога да се ориентрам малко повече.
Това, което искам да си купя е задължително да има зум 4 или повече, да не маже картинката за щяло и не щяло, да има различни опции и модове за снимане, така че да мога и сам да си нагласям експозиция и бленда, като още не съм се спрял на марка (но не знам защо съм с убеждението, че от канон по-добро няма). парите не са водещ критерий.
Ориентировачно бих казал, че минималното качество, което искам да има този апарат, е като на канон а85. също така ме зарибява и canon "g" -серията, особено г3. не искам апарата да прави плоски снимки като кодак, но и да не маже като новите практики, чух, че за съжеление за нищо не ставали.
чух, че сонитата много мажат, а не знам дали може да се има вяра на самсунг или олимпус, имах възможността да проуча подробно новите малки олимпусчета и мога да кажа, че въобще за нищо не става и не дава ясни снимки. хюлед пакърд? едва ли.
Е? Някакви хрумки..? Предварително благодаря
|
|