Автор: PhotoBo
Дата: 12-09-16 18:25
Колеги, никога не съм бил фен на фейса, в интерес на истината го ненавиждам. Имам профил в който влизам от дъжд на вятър, но пазара го изисква, особено ако си прохождащ в комерсиалната фотография (в това число сватби, рожденни дни, партита, семейни фотосесии) и искаш по някакъв начин хората да те научат, както и да създадеш контакти в тази сфера...и други! Та в тая връзка си направих НОВ акаунт с тази цел и започнах да качвам само снимки от събития и такива, даже съм в самото начало, не качвах лични снимки и профилни такива, някой от вас ми бяха в контактите дори... Обаче сега хората от фейса не ми вярват, че съм аз... Всъщност не знам каква е причината, но ми искат документ за удостоверяване на самоличността
Имам съобщение, в което ми казват, че данните ми няма да бъдат съхранявани и използвани след това, даже ще бъде изтрит документа, но не мислите ли, че е малко прекалено? Някой имал ли е подобни проблеми? Става въпрос за смотания фейс... Няма да тегля кредит или да си купувам апартамент, че да се стуга до там?!? Какво мислите по въпроса?
|
|