Автор: mcnicko
Дата: 15-12-12 00:20
wafen, аз пък се дразня някой като говори глупости. Да Samsung са част от няколкото производители на флаш памети, заедно с тошиба, интел, микрон и СК, но ползват чужди части за да си сглобяват стоката. Производителите на контролерите за паметта в СД картите са 3 примерно - JMicron, Phison и Hyperstone. И някак си се чудя защо така всички преопръчват Панасоник и СанДиск, при все че уж Самсунг произвеждали най-хубавите карти и памети. Това са пълни глупости които си написал. Интересно ми е наистина на SanDisk кой им доставя картите за да си лепят етикетчета върху тях, след като те са пионерите на стандарта?
Предпочитам да се доверя на тествани и изпробвани марки, които са разработили стандарта от колкото на корейски мега концерн който произвежда всичко от перални до телевизори през фотоапарати и коли и е способен единствено и само на копиране на идеи...
Кажи сега, кои са тези няколко производители които зареждат пазара, при все, че почти всички компоненти за картите идват от различни места... То ако беше толкова просто с лепене на етикети...
П.С. Не отричам, че има марки които използват ребрандинга, но определено не са толкова много.
П.П.С. "Лексар са лошокачествени памети" ми звучи като "Всички деца обичат мики маус", звучи правдоподобно, но е далеч от истината...
Публикацията е редактирана (15-12-12 00:30)
|
|