Last comments of DIAMANTE:
title: Цветове
author of image: DIAMANTE
date: 01.06.2019 11:21

Напротив Г-н Toshev ,ако бяхте прочели началото на разговора , щяхте да знаете ,че нямам нищо против хората да не харесват нешо,което съм направил ,дори напротив ... В случая обаче категоричните изказвания , с апели към админи , да махнат снимката ,от място,на което не аз,а те са я поставили ,създадоха целят този шум . Нима в момента заявявате ,че вашето мнение е по-миродавно от това на въпросният админ ? Какво мислите Вие , също както какво мисля аз ,няма абсолютно никакво значене ... Аз харесвам круши,вие ябълки,значи ли това ,че ябълките са единствената стойностна храна ... Помислете от височината на кой престол обявявате безкомпромисно,кое струва и кое не ... Аз лично не бих си позволил подобни изказвания ,няма нищо здравословно с тях ... Опитайте да оставите ЕГО-то настрана ,ако имате поне малко желание да разберете , какво Ви казвам ... Ако ли не ,твърде жалко ...Ще се повторя , творците никога не бива да ръзсъждават по този начин , винаги трябва да мислят "извън кутията" , защото всяко велико творчество е родено само и единствено така... Рамките раждат посредственост ...И отново,това няма общо с моят "шедьовър " , всичко е относно разговорът , начинът на критика и способността ,да рабираме ,че истината никога не е била само една и никога няма да бъде ... Пожелавам Ви от все сърце да бъдете жив и здрав ,и силно се надявам да не съм Ви засегнал .Уверявам Ви ,че всичко е казано с уважение . Поздрави!
title: Цветове
author of image: DIAMANTE
date: 28.05.2019 09:45

rostoshev , забравяте ,че това е ВАШЕТО мнение ,което няма сила на последна инстанция , и явно забравяте , че е Ваше и до там ... Единствено боговете имат правото на подобни категорични изказвания ... Простосмъртните би трябвало да помнят ,че са простосмъртни ,понякога ограничени в разбирането си ,понякога замъглени от други емоции ... Вие се изказвате ,като бог ,но дълбоко се съмнявам да сте такъв ... ;)
title: Цветове
author of image: DIAMANTE
date: 24.05.2019 05:39

Разбирам Ви Борислав ,и е ваше право да не виждате фотография тук . Радвам се обаче ,че вече не го изразявате вече ,като последна инстанция , и допускате ,че може би това е персонално усещане ! Има много неща по света ,които аз не харесвам , и когато съм на път да ги заклеймя , се сещам за създателя на ракетата ... Умира в присмех и унижения , нужни са били още 100 години след смъртта му , за да бъде разбран ... Затова ,когато не харесвам нещо ,просто пазя тишина ,защото допускам ,че просто не го разбирам . Не казвам ,че тази снимка е аналог на случая с ракетният двигател ,но във вселена с безкрайни възможности ,на теория дори и това е възможно . В по-реалистичен план обаче , само апелирам да няма гняв и търсене на модератори ... Може би сте прав ,и може би тази снимка не е от Вашата висота , но не виждам причина да искате да бъде изтрита поради това ...Светът е цветен ,което го прави красив .Има големи и малки успехи ,обикновенно вторите водят към първите ,и творците имат задължението да го разбират най-добре . Отново ,с цялото ми уважение към Вас ,попаднахме в този разговор ,само защото се почувствахте обиден от факта ,че кадъра е в албум . Искрено се надявам ,че е било моментно настроение ,породено от тежък ден или нешо подобно .Много искам да вярвам ,че творците са широко скроени , опитват да поливат посевите , вместо да ги стъпчат ,и се радват ,когато някой ден те се превърнат в качествени плодове . Поздрави и успех ,с извинения за многословието !
title: Цветове
author of image: DIAMANTE
date: 17.05.2019 06:18

Борислав ,не бъдете гневен ... Никой не бива да си позволява да слага изкуството в рамки ,а Вие го правите ,и то доста категорично .Арогантността не бива да бъде част от тореца ... Абсолютно мога да разбера ,ако снимката не Ви допада ,но е логично да не я отваряте в такъв случай ... За мен тя има художествена стойност ,за Вас не ... Всеки творец трябва да разбира , че истината никога не е била,и няма да бъде само една ... Допуснете само за моент мисълта ,че просто не разбирате нещо ... Това не бива да Ви гневи , човешко е ... Пожелавам ви от все сърце да успеете да отворите сърцето и мислите си малко повече ... Видях,че творчеството ви е красиво , а на подобен творец не подхождат подобни емоции ... Поздрави !
title: Русалка
author of image: DIAMANTE
date: 22.03.2019 15:15

Обекта е още една пирато-русалка :)
title: "no name"
author of image: aidend
date: 16.01.2018 18:30

Браво!
title: ..
author of image: borisova_d
date: 13.11.2017 07:11

Божествен кадър!
title: "no name"
author of image: chukov
date: 21.09.2017 21:48

Вълшебен кадър !!!
title: "no name"
author of image: DIAMANTE
date: 05.09.2017 20:56

Всъщност ,противно на първите впечатления ,тези пичове не са това ,което изглеждат . Това са завършващият випуск от училище в Норвегия ,които решават да подкрепят очевадно какво и се обличат така . Абсолютно всички .Беше впечатляващо явление !
title: Butterfly`s Dreams
author of image: Тед
date: 16.08.2017 19:00

It's f***ing beautiful !!!
title: Обувки
author of image: DIAMANTE
date: 01.08.2017 20:17

Шотландия, някой беше решил да използва гениално старите си обувки за планина . :)
title: Пътят
author of image: DIAMANTE
date: 14.07.2017 12:24

https://www.youtube.com/watch?v=YIZqqZCV5CA
title: Пътят
author of image: DIAMANTE
date: 13.07.2017 22:04

Швейцарските Алпи ,за съжеление забравих името на местността , но е няколко километра нагоре след " Джемс Бонд стрийт " Пътят до там наистина те оставя без сърце,а в този ден,както се вижда , имаше и пълзящи облаци ,което го превърна в едно от най-големите приключения в живота ми . :)
title: "no name"
author of image: Todor_Tanev
date: 07.06.2017 20:13

Приказно !
title: Пролетен разцвет
author of image: brutas
date: 28.05.2017 20:13

Магия !
title: "no name"
author of image: Ihif
date: 27.05.2017 15:50

Страшен кадър!Първо реших , че дядото е на мобилния :)
title: "no name"
author of image: Ihif
date: 27.05.2017 15:49

Композицията е топ !
title: "no name"
author of image: Ihif
date: 27.05.2017 15:49

Страхотно !
title: Lisa
author of image: Skynite
date: 27.05.2017 15:48

Приказно !
Feeds   RSS | Atom
Subscribe   Google