Трансфагарашан - Трансалпина или една изживяна мечта


Коментари    
ltve
11-09-2017 16:54

Здравей колега, супер пътепис! И аз мисля карпатите от известно време, ще ми се есента да се метна натам с дрон...как са температурите, ветровито ли е, става ли за снимки?
Ти май си искал основно да го минеш с кола... :D
-0 +1
sakuraki
11-09-2017 21:53

Здрасти :). Ами вечер горе на върха при трансфагарасан беше 0 градуса и беше страшен вятър и мъгла. Сутринта беше слънчево и топло, но пак имаше вятър, но не много силен и вероятно може да литне дрон. Като цяло е на късмет там времето. Иначе да отидох да покарам автомобила малко по завои
-0 +3
navinavi
07-11-2017 20:28

Прекрасен пътепис! Най-важното е, че си се накефил на макс! Трансфъгърашан е уникален път. Минах по него малко след откриването му, 1979-та. Няколко години по-късно за втори път. За жалост, все през лятото. През зимата е почти непроходим. Иска ми се зимно време да съм там. Желая ти нови посещения! Благодаря за споделянето!
-0 +1
sakuraki
23-11-2017 14:57

Благодаря! Догодина отново ще го посетя, но ще отделя повече време за престой там, за да мога и да се изкача на малко по - високо. Пък дано намерим и място в хижата и да спим там да видим как е .
-0 +0
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • Големият кораб

    От Tani Kostadinov


    Фоторазказ за пристигането на круизния кораб Costa Deliziosa в бургаското пристанище.
  • 200 грама секс

    От Emil Danailov


    Реших да го направя по обяд. Тогава клиентите са малко, зяпачите също, а пазачите още разсеяни. И момичетата щяха да са заели местата си съвсем скоро, нямаше да са уморени и нервни.