Пасха

дата 06.05.2016 г.  |  автор Ненад Андонов - Nenad  | 
Страници: 

Коментари    
analyst
29-05-2016 19:35

Сами по себе си снимките са чудесни и могат да съществуват самостоятелно! В случая, обаче, поради формата, може би се чувства липсвата на малко повече информация (поне за мен е така).
-0 +0
Nenad
07-06-2016 17:29

мога да напиша текста на македонски и английски
на който и да е език, ще има хора, които ще негодуват
-0 +0
Бяла_гарга
11-06-2016 12:58

Добро. И без текст е хубав фотописът.
-0 +0
h_bio
18-11-2016 14:25

На мен не ми липсва текст. Мого добри кадри!
-0 +0
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
 • 48 часа в Хашемитското кралство Йордания

  От Рафи Марукян


  Кралство Йордания е модерна арабска държава. Въпреки, че е заобиколена от воюващите държави Сирия и Ирак в Йордания цари мир. Голяма заслуга имат прозападния крал Абдула II, aрмията и тайните служби. В държавата с около 9 милиона жители има 1,7 милиона палестински и 1,2 милиона сирийски бежанци. Йордания е бедна, няма петрол и природен газ, голяма част от територията и е пустиня, но заема стратегическо местоположение. Тук има свещени места за мюсюлманите, християните и евреите. Луксозни курорти, хотели и плажове има на Червено и Мъртво море, най-ниската точка на земята - 420 метра под морския бряг. В Йордания можете да видите бедуни със стадата от кози,камили и палатките им в пустинята. Супер модерно облечени жени, по западен маниер да управляват луксозни автомобили, също и забулени. В последните години в Кралство Йордания се развива туризма, главно в едно от Чудесата на света, каменния град Петра и светите места. Големи крайности, характерни за арабския свят.Местното население са дружелюбни, коренни йорданци, арменци, кюрди, богати иракски бежанци, много палестински и сирийски мигранти
 • Момчето с количката

  От Свилен Начев


  Бейхат е роден на 30.12.1966. Има по-малки брат и сестра. До осми клас е учил на пълен пансион в Карлово, в училище за деца със специални нужди. На 13 години претърпява операция за раздвижване на дясната част от тялото. Сега живее с майка си, която се грижи за него, в къща на Чифте кафене в гр. Свищов. Получава социална пенсия от 130 лв и помощ от въглища за зимата.

  Така биха звучали накратко представени сухите факти за живота на Бейхат...