Тосса де Мар – чаровната перла на Коста Брава

Галерия


Коментари    
realnoncho
06-08-2015 16:58

Хубаво описание, хубави снимки :)
-0 +1
ce_christov
11-08-2015 01:12

Приятен фотопис допълнен със снимки, показващи едно чудесно средиземноморско градче.
Посетих го с приятели преди два месеца. С този си коментар искам само да вмъкна алтернативен вариант за пътуване до него - с корабче. То спира на всяко селище по крайбрежието, като никъде няма пристани. Просто се забива в пясъка на плажа, спуска се предния трап и хората слизат и се качват направо от брега.
Гледките от морето към високия бряг с накацалите по него вили са прекрасни.
-0 +1
ElinaN
11-08-2015 11:56

ce_christov, това е чудесен вариант! И аз си помислих, че сигурно има и корабче, но нямах представа от къде може да се вземе.
-0 +0
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • Част 2 : Отново по алпийските чукари

    От Zaprin Geguskov


    Време е да напиша и втората част от разходката ми в Доломитите, която може би е малко по - интересно от първата, но няма за жалост история за гръмотевици, но пък има такава за отмъкната обувка от куче.


    Историята започва от къмпинг Кортина. Минахме 80км в търсене на къмпинги , но никъде нямаше свободно място и накрая стигнахме до къмпинг Кортина, за който нямаше много добри отзиви, но се оказа страхотен къмпинг. Беше 17:00ч и малко мрънкаше собственика, че е късно за настаняване, но се разбрахме някак си. Даже и хубав залез успях да заснема...
  • Пред Вечността се преклони

    От Валентин Манолов


    Не е от онези магични/героични истории на хора, победили непобедимото и изкачили грандиозни върхове, по-скоро е от онзи тип истории, които те карат да се замислиш върху нещата, които правиш. Защо правиш това, което обичаш и обичаш ли ИСТИНСКИ това, което правиш? Отдаваш ли на Природата полагащото й се уважение...?
    Следващите редове написах единствено с идеята и надеждата, прохождащите планинари да почерпят от горчивия ми опит и да се постараят да не повтарят моите грешки, защото на местата, на които ходим, понякога най-малката грешка може да ни струва най-скъпо...
    В крайна сметка, на този свят нищо не е "на всяка цена"!
    Дано ви хареса и дано постигна целта си!
    Приятно четене :)