В зоопарк Павликени

Галерия


Коментари    
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • Исландия

    От Ivan Kalinov


    Отдавна не съм бил активен във форумът и за това реших да създам един фотопис. Ще ви разкажа за Исландия, поне такава каквато е през моите очи/фотоапарат.
  • ,,До Калафат и обратно''

    От


    Времето е лятно някъде юни месец.Сутрин около 9.30 Закуски и баници,автогарата на град Видин-около 200 човека(това не е легенда).
    Чакаме автобусите за разходка до Калафат (Ръмъния) заедно със няколко добри приятели.Като за празник на Дунав мост 2-Всичко е точно;;..и така започва голямото бутане за места(като сцена от филм за животни по АНимал Планет).Вече пътуваме към Дунав мост 2 на границата за към Калафат,така проверки,някъде около 10-16 мин сме извън България и директно на румънска територия всички се радват във автобуса,който имаше и климатик... (БРавоО) След това ни спряха на центъра на Калафат(автобусите олекнаха :Д)КАто стадо овце на чужда поляна всеки се изнизва и тръгва да разузнава пасището.(за хората става дума ;Д).Ето и ние тръгнахме да снимаме всяко една румънска забележителност.Още на първо впечатление ни направи чистотата и пазара(месни продукти,плод и зеленчуци)Нали сме от провинцията-възрастните пенсионери бяха предимно да си купуват домати,чушки,краставици понеже е по-евтино от БГ и Видинско,Седнахме на първото видяно кафене-(за енергия)таа след кафето продължихме по центъра на Калафат-Видяхме красиви фонтани и цветя,красиви девойки и хора.Стигнахме и до полицейския участък (Всичко е точно),видяхме Дунава и плажът... (ах Моретоо),Паркът е Страхотен и красив до Дунава,може да релаксираш и да се вдъхновяваш като истиснки поет и артист(хаха),,,Разхходката беше дълга и уморителна,след което си взехме по Бира и търсене на Скара (това беше най-лудото търсене),но и така не се намери румънска скара където да се подкрепим) :Д така че БГ си е Бг !!! :D :D