Monthly theme - October 2019 - In the city

Целта на "Тема на месеца" е да създадем галерия с разнообразни кадри, споделяйки ги с останалите. Да снимаме, да търсим вдъхновение, да научаваме нови неща, да общуваме.

Стрийт фотографията е едно от големите фотографски предизвикателства, изискващ известна доза кураж, но в същото време и един от най-възнаграждаващите жанрове.

Да снимаш непознати хора не е лесна задача, необходима е смелост, особено когато навлизаш рязко в личното им пространство. Добрата улична фотография е съвкупност от умението да "видиш" кадъра, който желаеш да запечаташ, да уловиш правилния момент и да знаеш как да общуваш понякога и без думи, а само с присъствие или поглед.

Темата "In the city" ви дава гъвкавост да публикувате вече заснети ваши кадри или да направите нови такива без да се отклонявате много от ежедневните си градски маршрути и задачи. Правилата вижте тук.

Tози месец Animabg.com ще дадат награда на един от участниците. Печелившия ще бъде избран от екипа на Фото Форум измежду първите 3 автора, които имат снимки с най-висок рейтинг. Наградата е "Цифров луксомер".

Снимка на корицата © Юлий Василев.