Продава:

Метални макро пръстени за Canon с автофокус и управление на бленда

Статус: Спряна | Град: Пловдив | От: nf1 
Видяно: 661 | Последно: 2017-05-27 08:49:57
Цена: 79.00 лв. История на цената

Продавам нов комплект метални макро пръстени (екстендери) за Канон - 13мм, 21мм и 31мм (както и предна и задна капачка за тях). Могат да се използват трите заедно, по отделно или в комбинация :).

Макро екстендерите (макро пръстени или AF Macro Extension Tube Set) са чудесен начин да добавите истински макро способности към вашият стандартен обектив.
Благодарение на това, че са здрави и леки можете да ги носите навсякъде с вас за да не пропуснете нито една възможност за чудесен макро кадър.

Пръстените имат метални елементи за авфтофокус и контрол на блендата.

Състояние - пръстените са чисто нови - вижда се и на снимките.

Байонета и закрепващите пръстени са изработени от метал за да сте сигурни, че няма да се счупят или развалят с времето. Сърцевината е изработена от лека и здрава ABS пластмаса.

Към пръстените има кутийка и лист с инструкции и примерни увеличения.
Съвместими са с Canon EF & Canon EF-S обективи. При използване с 50мм обектив може да се постигне увеличение от 1:1.47х (1см обект се записва като 1.47см върху матрицата на апарата).

Пръстените се намират в Пловдив. За страната изпращам с Еконт с 20% отстъпка от цената на доставката и с опция за преглед и тест. Цената за доставка до офис на Еконт е около 4.15лв.

Разполагам с ограничен брой единични макро-пръстени от трите размера но без клик-щифт. Цена - 15лв./бр.


Фото базар - аксесоари