Продава:

Легендарният Pentax F 50mm 1.7 в отлично състоянe

Статус: Спряна | Град: Пловдив | От: jowie 
Видяно: 206 | Последно: 2023-10-31 23:35:26
Цена: 300.00 лв. История на цената

Продавам легендарният 50так на Pentax. Оптическото му състояние е перфектно - няма гъби, мъгла, драскотини по лещите. По корпуса има следи от употреба, но е свеж - няма нито излъскани повърхности, нито драскоти, нито счупени елементи, нито износвания по байонета. Няма да изброявам множеството му отличия, но само ще напомня че снима отлично от най-отворено, има изключителна рязкост между 5.6 и 11, цветопредаването е натурално и има излючително бърз фокус. Незаменим обектив за портрети и снимки с множество детайли. Висока оценка му поставят не само потребителите на Pentax, но и всички фотографи и видеографи, които са намерили начин да го закрепят на друга система.
Тъй като обективът е разработен за филмови апарати работи отлично с филмови тела, K1 и APS-C формати. В интернет има достатъчно характеристики и ревюта на този обектив. Част от тях можете да прочетете тук:

www.youtube.com/watch?v=krwKtH5nGJk

www.pentaxforums.com/lensreviews/SMC-Pentax-F-50mm-F1.7-Lens.html

Обективът се продава с оригинална предна капачка, неоригинална задна, сгъваем гумиран сенник и калъф за съхранение

Обективът може да бъде видян, изпробван и закупен в град Пловдив. За други градове е възможно да го изпратя с куриер, но само след договорка по телефона. При възникнали въпроси или предложения, не се колебайте да се обадите.


Допълнения:

2023-04-12 22:31:31

Великденска промоция - 300 лева.


Фото базар - аналогова техника