Продава:

Стабилизираща система MOZA Air CROSS - чисто нова - гаранция 2г.

Статус: Продадена | Град: София | От: thumper 
Видяно: 149 | Последно: 2022-07-18 14:03:57
Цена: 499.00 лв. История на цената

Продавам чисто нов, неразопакован гимбал Moza AIR CROSS. Закупен е от Германия. Гаранция 2 години, обслужва се лесно и бързо в случай на необходимост.

Комплектът включва:
1. МOZA AIR Cross Gimbal - 1 бр.
2. MOZA Lithium Battery - 3 бр.
3. Зарядно за батерията - 1 бр.
4. Camera Control Cable (Sony and Panasonic)
5.Quick Release Plate
6. Arca Swiss адаптер
7. Мини статив
8. Удароустойчив куфар

Описание:

Moza AIR CROSS е допълнение в семейството на MOZA с главно предназначение да се използва с по-леки безогледални камери до 1,8кг. Тя е по-малка, по-лека от MOZA Air, но има няколко полезни допълнения като:
-захранваме на камерата от батериите на MOZA AIR CROSS(посредством дъми батерия), което ще ви позволи по-дълго време на използване без да сваляте камерата от гимбъла и балансиране отново.

- Quick release плочки - съвместими с Manfrotto и Arca-swiss

- Autotuning - автоматична настройка на профила и чувствителността на моторите

- 12 часа живот на батериите!

- захранване на Moza и апарата с външна батерия - MOZA AIr Cross има вход за външно захранване, така може да включите към Moza v-lock батерия, а камерата към Moza - така вие ще може да снимате цял ден без да сменяте батерии нито на Moza, нито на вашата камера.


Други полезни и иновативни функции са : Motion timelaps (чрез android и iphone приложението), Mimic motion controll
(необходимо е дистанционно управление)

Може да използвате Moza AIR Cross с една ръка или да добавите хоризонталните дръжки и да държите и управлявате стабилизатора с 2 ръце.

Функциите и управлението на движението са достъпни както от джойстика на вертикалната дръжка, така и чрез безжичното дистанционно и посредством вашият телефон.

Прецизност до съвършенство! Мoza разполага със супер прецизен сензор, който улавя дори най-леките трептения и вибрации на оператора. Сензорът уловя трептения от порядъка на 0.02 градуса и мигновено коригира позицията на камерата чрез 3 прецизни безчеткови мотори, така че да имате плавни кадри без сътресения.


За страната изпращам по куриер за Ваша сметка. За София е възможно лично предаване.


Фото базар - видео техника