Продава:

Fujifilm GFX 50R / Fujinon 32-64mm F4 R LM WR

Статус: Изтекла | Град: София | От: Qn4o 
Видяно: 399 | Последно: 2021-10-20 20:11:38
Цена: 7400.00 лв. История на цената

Здравейте форум. Пускам за го продан. Снимал съм единствено любителски с него. Би трябвало да е под 3хиляди кадъра, но при интерес ще проверя отново. Състоянието му е 10 от 10, дал съм повече информация относно обектива в "артикули" в обявата. Продавам го защото ми е непосилно в момента да си събера пари за обективи от същата серия. За качество и пиксели на изображението няма да говоря, направо мога да ви изпратя RAW файл. При интерес да си го тествате сами RAW-a, докъде му стигат възможностите, а те са безкрайни :D. Продава се само на лично, няма как да го рискувам по доставчици. Намирам се в София, който желае може да го тества. Има си абсолютно всичко налично, купуван е миналата година по това време от фотосинтезис - София. Гаранция, кутии, капаци, калъфи, кабели, всичко налично и без следа по него. Продават се по отделно. Пробвах да ги продам комплект, но не ми се получава. Ако някой ги иска в комплект има 500 лева отстъпка от цената.


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява


  • Обектив Fujifilm Fujinon GF 32-64mm F4 R LM WR

    Статус: Изтекла | Състояние: Добро | Служебна снимка
    Цена: 2700.00 лв. История на цената

    Обектива има забележка на външната леща. Има точица,не знам къде съм го драснал. Точицата е много малка, но съм успял да я хвана добре на снимките. Не пречи на изображението, тествал съм го и на 200% кроп, черен фон, бял фон, така и не успях да я хвана. Цената е съобразена с нея, колкото и да не ми се иска, тъй като и обектива е като нов, изключая точицата.
  • Фотоапарат Fujifilm GFX 50R

    Статус: Изтекла | Състояние: Отлично | Служебна снимка
    Цена: 5200.00 лв. История на цената

    Няма никакви забележки или драскотини по тялото. Състоянието и видът му са 10 от 10. Купуван е миналата година по това време от фотосинтезис. Има си гаранция, кутии, калъфи, капаци, всичко както си идва от магазина. Последно проверяван преди 6 7 месеца на под 2 хиляди кадъра. Снимам любителски не професионално, при интерес ще ги проверя пак, съмнявам се да съм стигнал 3 хиляди кадъра. Ако искате тестови снимки може да чекнете инстаграм профила ми noma4rt, последните 10тина кадъра са от него.

Коментари    
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.