Продава:

Tamron 28-300 f/3.5-6.3 VC PZD (последна версия)

Статус: Aктивнa | Град: Габрово | От: abkantchev 
Видяно: 7 | Последно: 2020-05-23 12:21:11
Цена: 690.00 лв. История на цената

Продава се последната версия на пълноформатния суперзум. Причина за продажбата - от скоро имам Никон 28-300 и този не ми трябва.

Изпраща се до цялата страна с Еконт с опция преглед и тест, но САМО за сметка на купувача (за да се избегне потенциална злоупотреба в малко веpоятния случай че попадна на недобросъвестен купувач който просто иска да вземе обектив да го тества набързо и после да го върне - случвало ми се е).


За връзка:
Видимo след вход

Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява


 • Обектив Tamron AF 28-300mm f/3.5-6.3 XR Di VC LD Aspherical (IF) Macro за Nikon

  Статус: Aктивнa | Състояние: Добро | Служебна снимка
  Цена: 690.00 лв. История на цената

  Моделът във менюто на Фотофорум е по-старата версия. Обективът който се продава е последната версия (А010), с безшумен пиезо мотор и вибрационна компенсация. Много малък и удобен за носене, но си тежи на мястото. Пластмасата е от новия, по-луксозен тип на последната генерация Тамрони. Обектива е ползван с Никон Д750, на който апарат е остър дори и на 300 мм.

  Функционално и оптически перфектен, с изключение на прашинки - засмукването на такива е неминуемо при такъв дълъг зум, които помпа въздух навън-навътре. Козметично състоянието е добро, съвсем леки следи от ползване, само надписите по панела за VC/AF са поизтъркани. Комплект с предна и задна капачка и сенник.
  Снимки: