Продава:

МОНИТОР SONY 24inch full HD-SDI

Статус: Изтекла | Град: София | От: бацила 
Видяно: 105 | Последно: 2019-08-12 15:37:26
Цена: 1100.00 лв. История на цената

Новият LMD-2451W е 24-инчов широкоекранен LCD монитор, предназначен за взискателни и професионални приложения.

Преосмисляйки високите резултати в сектора на средните пазари, новият модел включва Full HD резолюция 1920x1200 WUXGA LCD панел, показващ висока яркост и контрастни изображения заедно с превъзходен ъгъл на гледане от 178 градуса. LMD-2451W предлага високо точно и последователно възпроизвеждане на цветовете чрез уникалната си технология Sony ChromaTRU. Това позволява сигурни решения за качеството на картината, както и улесняване на близкото цветово съвпадение за приложенията в плочки.

LMD-2451W наследява технологията и характеристиките на LMD-2450W. Той включва и най-новото поколение LCD панел, който осигурява подобрена точност на цветовете и ъгъл на гледане.

Пълната цифрова 10-битова обработка добавя към вече впечатляващия набор от спецификации, осигуряващ плавен преход на сивата гама и цветови преходи.

LMD-2451W приема входен интерфейс 3G SDI за показване на 1080p формат за бъдещи възможности.

Наличен е DVI-D вход, който позволява свързването на многопроцесорен процесор на производител от трета страна. Разработеният от Harris Quad Split борд може да бъде поставен в модулната слот структура на монитора, което спестява място в затворени среди.

Той има нова вълнова форма на екрана и аудиоизмервател, комбинирани заедно, както и режим на картина в картина за по-голяма гъвкавост на потребителя.

Автоматично управление на синхронизирането на устните се осъществява, за да се поддържа синхронизиран звук с видеото.

На разположение е Ethernet конектор за дистанционно управление на мониторите в стенна конфигурация.

Изцяло у дома си в ефирни, OB, производствени, пост-производствени и корпоративни среди, LMD-2451W приема голямо разнообразие от PC и аналогови видео формати, а опционалните декодиращи платки са налични за стандартен и цифров дисплей с висока резолюция.


Допълнения:

2019-07-07 14:06:10

МОЖЕ И ПОД НАЕМ.


Фото базар - видео техника