Продава:

gopro 3+ black edition

Статус: Изтекла | Град: Русе | От: kambesha 
Видяно: 441 | Последно: 2024-02-07 10:41:08
Цена: 300.00 лв. История на цената

Тя включва три високотехнологични модела, които са с 30% по-малки и 25% по-леки от досегашните, с два пъти по-мощен процесор и вградена wi-fi връзка. Резолюцията - ключова характеристика на камерите GoPro - при новото поколение надскача 1080p full HD и достига до 4К - достатъчна за професионално заснемане на филми.

Новите модели са White, Silver и Black. Дизайнът е олекотен и самите устройства са по-компактни. Новостите започват с външния вид, но далеч не приключват с това.

Базовият модел за серията е White Edition. Със своите 5 мегапиксела, 1080p full HD картина и интегрирано Wi-Fi устройство, тази камера дава страхотни възможности за заснемане на екшън видеоклипове от всеки любител.

Моделът Silver е полу-професионален като характеристики – по-добра оптика, снима в резолюция до 11 мегапиксела и с отлично качество дори при слаба светлина, има регулация на белия цвят и прави 30, 25 и 24 кадъра в секунда във формат 1080p (16:9).

Black Edition е професионалистът в семейството на Hero3. Този компактен уред предлага качество, достойно за киноекран, и е най-малката камера за 4K картина в света. Той може да бъде използван в специалния режим Protune, който дава капацитет за снимане, сравним с този на професионалните камери. Моделът Silver също може да бъде настроен на такъв режим, макар и с по-скромни характеристики.


Фото базар - видео техника