Продава:

Nikon D60 тяло

Статус: Продадена | Град: Стара Загора | От: estate 
Видяно: 203 | Последно: 2018-11-13 14:55:07
Цена: 129.00 лв. История на цената

Продавам запазено тяло Nikon D60. Малко под 20000 кадъра.Работи перфектно без забележки.Идва с капачка за тялото,ремък,батерия,китайско зарядно ,USB кабел ,гумичка за окуляра.Леки следи от ползване по дисплея ,но като работи не се виждат.

Еконт за сметка на купувача с тест и преглед.


10,2-мегапикселов сензор за изображения, формат DX за изключително живи и детайлни снимки с висока резолюция, идеални за увеличения.

Система за обработка на изображения EXPEED за оптимални характеристики и максимално качество на снимките.

Новаторска система за самопочистване на сензора: системите за почистване на сензора и контрол на въздушния поток предпазват от натрупването на прах върху сензора - за ясни изображения без петна.

Широкият диапазон на светлочувствителност от ISO 100 – 1600 позволява по-високи скорости на затвора, като намалява значително риска от размазване на изображенията при снимане на бързо движещи се обекти или при ниска осветеност.

Малък, лек и удобен: само 495 г с интуитивни бутони и удобен захват.

Големият ярък 2,5-инчов LCD дисплей улеснява проверката на важните данни за фотоапарата и превръща разглеждането и редактирането на снимките ви в удоволствие.

Бърза реакция: почти незабавното време за стартиране от 0,19 сек. и минималното закъснение при натискане на спусъка ви позволяват да снимате импулсивно.

Серийното снимане с 3 кадъра за секунда ви позволява да правите до 100 JPEG изображения (FINE, L или с по-малки размери) при скорост 3 кадъра за секунда и да улавяте бързо движещи се обекти.

Светъл, ясен визьор с 0,8x увеличение за прецизно композиране.

Сензорът във визьора изключва автоматично LCD дисплея, когато гледате през визьора, спестявайки енергия и гарантирайки, че ще се разсейвате по-малко, докато снимате.

Изключително прецизният 3-точков автофокус ви позволява да фокусирате бързо и точно, без значение къде сте, дори след залез.

Активният D-Lighting запазва детайлите в преекспонираните участъци и сенките, за да получите зашеметяващи снимки с естествен контраст.

Избираеми формати за изобразяване на информацията: избирайте измежду различни формати за изобразяване, включително „Графичен“, който използва икони за информация и „Тапет“, който използва едно от вашите изображения като фон.

Вертикално изобразяване на информацията върху LCD дисплея: когато снимате, информационният дисплей се завърта автоматично, за да следва ориентацията на фотоапарата. Информацията за фотоапарата се изобразява правилно, когато снимате в пейзажен и портретен формат.

8 програми Digital Vari автоматично оптимизират настройките на фотоапарата с цел получаване на великолепни резултати при всякакви условия.

Разширено меню за ретуширане с 10 невероятни фотоефекта от които да избирате, включително обработка на NEF (RAW) и „Stop-motion“. Оригиналната снимка остава непроменена, а D60 бързо и лесно създава второ копие, което да редактирате и подобрявате във фотоапарата.

Обработка във фотоапарата на NEF (RAW): насладете се на творческата свобода и контрол върху настройките на фотоапарата, след като снимате. Настройвайте качеството на изображението, размерите му, баланса на бялото и дори компенсацията на експозицията чрез лесното за навигация меню.

Stop-motion създава анимирани клипове от серия последователни снимки. Трябва само да изберете първия и последния кадър от поредицата и да ги запазите, като къс клип, който да се възпроизвежда на дисплея на фотоапарата или на компютър (AVI формат).

Nikon 3D цветното матрично мерене II прави идеални експозиции при почти всякакви светлинни условия.

Съвместим със световно известните висококачествени обективи NIKKOR и е оптимизиран за работа с AF-S и AF-I NIKKOR обективи.


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява