Продава:

Atomos Ninja Flame on-camera 4K video recorder

Статус: Изтекла | Град: София | От: rumger 
Видяно: 853 | Последно: 2022-06-01 06:53:56
Цена: 1599.00 лв. История на цената

Продавам съвсем нов видео рекордер Atomos Ninja Flame - 7", 1920 x 1200 on-camera монитор с възможност за 4K запис и видео HDR-функция. 10-битовият FRC панел и AtomHDR сензорния дисплей поддържат диапазон на яркост от над 10 стъпки, което позволява максимално точен мониторинг на снимания материал в реално време. Рекордерът разполага с предварителни настройки за популярните log формати на Sony, Canon, Panasonic, ARRI, RED и JVC камери. Включва се само към HDMI входа на апарата и без да го натоварва, прегрявайки сензора и горейки пиксели, дава възможност за дълго време на висококачествен запис в професионален формат. Има слот за хард диск, на който директно записва видеото.
Устойството е снабдено с протектор със заздравени ъгли, двоен слот за батерии Sony L-Series с възможност за hot-swapping, XLR аудио входове с +48V Phantom Power през кабел, Genlock / LTC входове, SDI/HDMI конверсия и обратно, както и с възможности за анализ на експонацията, кадриране и подпомагащи фокусирането опции. Като подарък към него получавате и протектор за екрана. Такива рекордери се използват масово напоследък за снимане на филми и музикални клипове, особено в комбинация със стабилизираща система. В София съм и предпочитам лично предаване, за да имате спокойно възможност за оглед и тест.


Допълнения:

2018-08-14 20:38:54

Комплектът включва SSD HDD и две нови батерии. Поради това цената е малко над тази в магазина - там обаче не получавате хард диск и батерии.


Фото базар - видео техника