Поръчай печатния албум на Фото Форум "Black&White & Color"

 

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - корица

Годишният печатен албум на Фото Форум "Black&White & Color" е книга, събрала в себе си 200 от най-добрите фотографии публикувани през предходната календарна година в сайта https://photo-forum.net/. В нея са публикувани 200 фотографии на над 130 български фотографа снимащи в страната или другаде по света, както и няколко международни, от Чехия, Полша и Македония. Изданието е двуезично (български и английски) и съдържа в себе си текстове към снимките с технически параметри, както и кратка история на фотографията, интересни факти при заснемането й, концепция използване от фотографа, използвано осветление, оборудване или трикове. Целта е тази книга да има образователен характер, да помогне в развитието и обучението на прохождащи таланти, а и да послужи за вдъхновение на други.

Изкуство е да можем да раздвижим въображението си и да направим кадри, които да вдъхновяват другите около нас. Удоволствието за всеки един фотограф е по-голямо, когато види своите кадри нe просто на екрана на компютъра си, а и отпечатани качествено на хартия. Фотографията има нужда от тяло и такова намери в албума "Black&White & Color". Положихме изключително много желание, грижи, старание и средства в процеса на работата и използвахме съвременни технологии за печат, за да постигнем изключителното фотографско качество на отпечатъка.

Последвайте профила ни в Instagram , там ще публикуваме някои от фотографиите заедно с текстовете предоставени от авторите.

Цена на албума 69,90 лв.

Ако искате да направите поръчка с електронен начин на плащане, използвайте следния сайт: https://biblio.bg/a/a/9789542939832-62830

Техническа информация за албума:

  • стохастичен растер на печата
  • 200 фотографии
  • 132 автора
  • двуезичен - български и английски
  • кратка информация от фотографите за всяка фотография
  • дебела луксозна ламинирана корица
  • лимитиран тираж от 700 бр.
  • размер - 28х24 см.
  • хартия 170 г. хромова мат

В албума бяха публикувани кадри публикувани в сайта през календарната 2017 г.

Албумът може да бъде закупен на място в наш офис на адрес:
гр.София
ул.13-ти март №12
звънец №2
Моля преди да дойдете потвърдете на телефон 0885848509, защото това е оперативен офис и е възможно колегите да са извън него.

За контакти с нас използвайте публикуваните на сайта имейл адреси и телефони.

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - страници 22-23

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - страници 62-63

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - страници 84-85

Форма за поръчка

Цена на брой - 69.90 лв.
Крайна сума 0.00 лв.
Цената на куриера ще бъде за ваша сметка.