Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам HDD Sata ползван 3 години/320 гигабайта/
Автор: Moden_fotograf   
Дата:   17-09-12 17:32

Продавам HDD Sata ползван 3 години, хард диск за лаптоп, ползвал съм го 3 години и сега го продавам,защото не ми трябва, ще си клупувам с по голямо пространство.
Също така може да се ползва като флашка с 320 гигабайта, само трябва да му се сложи юсб кабел за да се ползва така.
Ако имате интерес обадете ми се на 0882 836 130, рядко влизам тук, по скоро ми се обаждайте или пишете на nikolay7@gmail.com

Re: Продавам HDD Sata ползван 3 години/320 гигабайта/
Автор: Moden_fotograf   
Дата:   17-09-12 17:33

Продавам HDD Sata ползван 3 години, хард диск за лаптоп, ползвал съм го 3 години и сега го продавам,защото не ми трябва, ще си купувам с по голямо пространство.
Също така може да се ползва като флашка с 320 гигабайта, само трябва да му се сложи юсб кабел за да се ползва така.
Ако имате интерес обадете ми се на 0882 836 130, рядко влизам тук, по скоро ми се обаждайте или пишете на nikolay7@gmail.com

Цена-45 лв

Публикацията е редактирана (17-09-12 19:50)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.