Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам HP 625 AMD p560 2.5GHz, 4gb ram, 3+ часа батерия, чанта
Автор: stefsan   
Дата:   25-06-12 23:10

Продавам гореспоменатия лаптоп. Единствената забележка по корпуса е отдясно на тъчпада. Работи идеално. Според HP клавиатурата в водоустойчива, не съм я тествал :D. Процесорът държи нормални температури при ползване, като се има в предвид, че сега от летните жеги градусите се вдигнаха леко. Когато не се ползва държи около 55 градуса. Нe съм го ползвал за игри, само от време на време counter-strike source, но се справя добре, на максимална резолюция с прилични настройки държи към 50+ fps. Безпроблемно възпроизвежда HD филми през HDMI. Към лаптопа върви оригинално зарядно и оригинална чанта HP.

Технически характеристики:
- процесор AMD Turion II P560, 2 x 2,5Ghz
- 320Gb Western Digital 5400rpm хард диск
- Видеокарта Ati Mobility Radeon HD 4250
- 2x2gb DDR3 рам памет
- Батерията изобщно не е износена, зарежда се до 100% – кара по 3+ часа
- Дисплеят е 15,6’’, 16:9, HD ready резолюция (1366:768p), матов
- ОС – Windows 7 sp1 като уточнявам, че в момента е с 32 битова версия и са използваеми само 3гб от рамта, а когато предавам лаптопа ще е с 64 битова ОС, която ще разпознава всичките 4гб
- Двуслойна DVD записвачка с функцията Light Scribe за гравиране на дискове
- 2-мегапикселова камера + вграден микрофон

Лаптопът има 3 USB порта, VGA и HDMI порт за връзка с външен монитор/телевизор, вход за жичен интернет, жакове за слушалки и микрофон, четец за карти памет, както и express card slot – 34mm
Продавам го, защото искам да си набелязал друг модел и ми трябват пари, съответно бартери не ме устройват.

Снимки: http://imageshack.us/g/254/dsc0861z.jpg/

Цена: 420лв.

Разликата в цената с другите лаптопи от тази серия е заради процесора. Този е най-мощният от серията. Може да видите тук - http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php, че наистина има разлика спрямо другите модели, не са само гигахерците ;)

Работя с еконт, по принцип съм от София.

Контакти:
- ЛС
- E-mail: skaragroshev@gmail.com
- телефон: 0897 931 100
 Re: Продавам HP 625 AMD p560 2.5GHz, 4gb ram, 3+ часа батерия, чанта
Автор: stefsan   
Дата:   28-06-12 18:34

Продаден!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.