Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 . грешка, извинявам се .
Автор: navy   
Дата:   15-02-12 13:04

КЕФ [cool]
 Re: 1-ви юни наближава...
Дата:   15-02-12 13:04

Извадки из други форуми:
В щатите отказват да сервизират компютри на пушачи, защото те запазват никотин и други отровни вещества и при отварянето си излагат техниците на тях - нещо, което е неприемливо според някои компании.

Втория проблем е финият прах, който покрива чиповете. Доколкото знам е възможно да се зарежда от статично електричество и да доведе до неприятности.

Третото е чисто механично, отварял съм компютър на човек, който пуши и такъв от съседното бюро, на непушач. Разликата потресе и мен, а аз винаги съм склонен да обвиня цигарите за всяко зло. Общо взето, инсталирани едновременно машини, еднакъв модел, на 3-4 метра разстояние, едната изглеждаше леко мръсна, а другата - все едно не е чистена от 3-4 години. Неприятен, леко мазен прах, който покриваше всички повърхности, пречеше на вентилаторите и тн.

Димът има лоша карма, доказано е!

Устройствата, които са работили в задимена среда не са "щастливи" и не работят добре:)

... скоро край на лисичарниците [beer]
 Re: 1-ви юни наближава...
Дата:   15-02-12 13:18

УЖАС.... пуснал съм темата в базара, извинявам се - затварям я :(
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.