Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Опит за извинение (препращам към ФФ)
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   21-02-08 15:00

"Сигурно вече ме погребахте. Нека ви напомня още малко за себе си. Искам да се извиня, преди да ви оставя окончателно.

Искрено съжалявам за казаното преди два дни по отношение на админите. Разбира се те не са обратни, никога не съм го и мислил, това беше опит за шега, признавам доста груба, казана в състояние на афект. Извинете! Ако можете!

Искам да се извиня и на всички форумци, които нарекох "посерковци". Макар думата да има грозен корен, означава просто страхливец. Обидата не е персонална, но ако някой се чувства лично засегнат, нека приеме че съм казал "пухкави плашливи зайчета".

Накрая искам да се извиня на всички спамери, който нарекох "тъпаци". Ще ми се да не бях го казвал. Ще ми се също да можех да не ги забелязвам, че съществуват. Надявам се в бъдеще да култивирам в себе си тази мъдрост. (В друг форум, с други хора.)

Относно разсъжденията ми по отношение на начина на управление на този сайт не мога да кажа, че съжалявам, защото култът към истината в мен взема връх.

Не искам връщане назад, това за което искам СМИРЕНО ДА ПОМОЛЯ е ако може, да бъдат възстановени снимките ми от профила и личните бележки. Поне докато ги архивирам и прехвърля на друг сървър. Потресен съм от тази омразата и злост с която бяха изтрити, не съм го очаквал. Да триеш снимки заради автора им е все едно да гориш книги. Грозно е и е посегатество срешу цивилизацията и духа. Не търсете отмъщение чрез снимки, ако аз имам вина, те нямат, те са просто снимки.

Искам да помоля същото и за другите два профила, който бяха също изтрити за отмъщение.

Не търся възстановяване на права и функционалност. След станалото нямам никакво желание да пиша и качвам снимки. Чувставам се сам и изоставен от хората в този форум, чиито права и достойнство се опитвах да защитя. Нямам какво повече да казвам никому. Толкова!

Kindlifresser "

Re: Опит за извинение (препращам към ФФ)
Автор: Phoki   
Дата:   21-02-08 15:09

Така и не се запознахме, но от индиректните контакти останах с впечатление, че си точен. Не съм чел обидните ти постове/не съм попаднал на тях, но определено ще липсваш........Успех[smilie24]
Автор: stoyan_5   
Дата:   21-02-08 15:16

Ние, че сме посерковци ... добре, ама админите обратни ...
Какво очакваше ...

А дано всичко се оправи, и ако ти дадат втори шанс бъди възпитан и разумен ...
Успех!
Автор: Нели   
Дата:   21-02-08 15:19

ее, ама защо така се карате бе хора

Дано админите приемат извиненията ти [shtrak]
Автор: boni   
Дата:   21-02-08 15:21

Тъй като аз получих това като мейл и отговорих, асега се публикува във форума, ще пейстна отговора си и развитието, с което смятам да приключа да се занимавам с този въпрос.

Виж сега как стоят нещата.
Нямам нищо против теб. Абсолютно нищо.
Слагал съм ти снимка на 1-ва стр, блокирал
съм коментари на Ксизор, когато си
сигнализирал и т.н.
Обаче да ни нападаш заради тази
абсолютно безвкусна боза, която беше
публикувана при условие, че в сайта има
много по-смели актови снимки, които имат
стойност и които аз лично съм защитавал
открито, това вече е прекалено. В
правилата е написано ясно, че админа може
да дава и отнема правото на Б глас по своя
преценка. Не смятам, че хората които са
гласували за онази снимка могат да носят
тази отговорност. И тука въобще не става
дума за снимката, че на нея имало цици,
става дума че е пълна безвкусица и няма
никаква стойност.
Относно култът ти към истината. Сериозно
се съмнявам в него. Особено след
историите по профилите ти, за които сам
знаеш как стоят нещата. Особено след като
се опита да намесиш в тази история Фабер,
все едно е баннат насилствено. Самия той
каза в една тема - имам 4 профила, баннете
ме.Протестираше защото хората харесвали
някаква снимка на Малкия Принц - гола
жена в кола.
Относно снимките ти - никой не ги е трил с
"омраза и злост" . Всички снимки на
деактивирани потребители се трият,
защото потребителя не може да разполага
с тях и щом той е деактивиран, значи и
снимките му си заминават.
Ще попитам техническия администратор
дали може да ти възстанови снимките от
архива на сървъра и ще ти кажа. След което
ще ти пусна профила за да кажеш сам
каквото имаш да казваш. Обаче като го
правиш, прави го честно и без увъртания.
Тези приказки за двата профила, дето били
на твой колега и приятелката ти, пък са
регистрирани с мъжко име и как си качвал
снимки в профила на колегата си, с цел
услуга ако обичаш не ги разправяй на нас.

Ще ти пиша след като имам яснота за
снимките ти.
Поздрави
Бони

Kindlifresser :
Не става въпрос изобщо за обази
> снимка, аз дори не съм гласувал за нея,
> поне не си спомням да съм. Става
> въпрос за принципа дали ще гласуваш по
> съвест или под угроза от цензора. Това
> е страшното и ужасното! Ма както и да
> е, няма да го разбереш явно.
> Не знам нищо за случая Фабер, но
> начина по-който се трият хора, без да им
> се даде възможност да се защитят, без
> да им се даде право за връщане след
> изтърпяване на някакво временно
> наказание е толкова грозен, че
> неминуемо напомня за времето на
> тоталитаризма.
> Но явно това ви е стила на администрирЊ>
?не, дотук ви стига гражданската
> култура. В едно нормално гражданско
> общество щяхте да бъдето пометени от
> справедливия гняв на възмутените
> потребители. Но тук в тази кочина не
> се случи нищо и бързо успяхте да
> потулите случая. Както и да е вече не
> ме интересува. Надявам се само на
> възможност на отговор. И на възможност
> за сваляне на снимки и лични бележки.
>
> И не се мъчи да извърташ, триенето на
> снимки е точно проява на омраза и
> злост. То е аналог на физическо
> унищожение. Снимките ти не са ти
> виновни в нищо. В тях са събрани
> мнения, емоции, препоръки, вълнения на
> всички разгледали ги, не само на
> нарочените автори. Тях го триете САМО
> за отмъщение.

И моят отговор:

Относно санкциите за даване на Б гласове
под абсолютни безвкусици, можеш да
провериш как е и при колегите от
Фото-Култ. Там директно ти спират правата
за гласуване изцяло за една седмица.
Всеки се пази от простотията както
намери за добре.
Хем не знаеш нищо за случая Фабер, хем си
позволяваш да го коментираш... БРАВО. Това
е клевета и груба лъжа, тъй като Фабер сам
поиска да бъде деактивиран.
Както ти казах - трият се снимки при
всички деактивации. Ако не си разбрал -
ОК, твоя табота.

А това по-долу говори само и единствено
за разнището на твоята култура. Както и
многобройните ти обиди и преди и сега:

"Но явно това ви е стила на администриране,
дотук ви стига гражданската
култура. В едно нормално гражданско
общество щяхте да бъдето пометени от
справедливия гняв на възмутените
потребители. Но тук в тази кочина не се
случи нищо и бързо успяхте да потулите
случая"

Приказките ти за кочина и т.н. продължават
да го потвърждават. Ти дори не допускаш, че
е възможно и да не си прав и е възможно
много хора да не са съгласни с тебе.
След всичко това въобще не смятам, че си
способен на истинско извинение и въобще
не смятам да комуникирам повече с тебе по
какъвто и да e начин. Пожелавам ти успех в
някой друг сайт, където ще търпят
арогантното ти отношение, обидите и
лъжите.
Всичко добро!

Аз лично, неискрени извинения не приемам.
Съжалявам.
Автор: boxer   
Дата:   21-02-08 15:24

Стига ни занимавахте с едно и също. Омръзва.
Тук сме заради фотографията. Който иска да се прави на бунтар и да бута властта - да върви днес на площада. Политиците хем ние ги избираме, хем те ни ограбват. А във ФФ нито админите са на изборна длъжност, нито им плащаме. Тук виждам единствено възможност за контакти с други фотографи и за изява.
Моби Дик [smilie23]
[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: stoyan_5   
Дата:   21-02-08 15:33

Човешко е да се прощава.
Прости му Бони, прости му.

Лично аз не зная как бих живял без ФотоФорум ...
Автор: meri_an   
Дата:   21-02-08 15:35

Нямам никаква представа какво е ставало,отсъствах доста време,сега прочетох темата.
Много съжелявам ,че Киндли е деактивиран.Това е един изключително възпитан и внимателен човек.Имах щастието да се запозная с него преди време.Абсолютно съм сигурна,че всичко това го е казал в момент на силен афект,с никакви задни мисли.Сигурна съм,че не го е мислил дори.
И много,много добър фотограф.
Вяро е,че не всичко каквото ти е в главата ,трябва да излезе през устата.Аз първо броя до 10 и после казвам.Минава някак си[smile]
Имаше много хубави неща в профилът му,моля,ако е възможно да му бъдат върнати снимките.
Киндли,не го пиша това за да съм ти адвокат,само изказва мение от личното си познанство с теб.
Успех човече и не се ядосвай толкова много.Толкова други важни неща има.
Животът е кратък и прекрасен.[smile]

Автор: boni   
Дата:   21-02-08 15:40

Ами аз му писах, че ще му пусна профила и ще възстановя снимките, просто да се държи коректно, той взе да ми се дърви и да ми говори за "кочини". За какви прошки става въпрос, това не е латиносериала Дързост и Красота.
Освен това не съм му унищожил снимките, те са си негови. Просто са свалени от галериите на ФФ, защото това се прави винаги при деактивация.
Тоя човек, нито съм го обиждал, нито съм му правил проблем за нещо, за да се държи така. Единственото, което е че му исках обяснение за втори профил веднъж и веднъж му критикувах снимка.
Има маса сайтове, нека се изявява човека където иска. Чудесно е, че е добър човек в живота, но ФФ не е място да си разтоварваме негативната енергия, а в живота да сме ОК.
Автор: anaksagor   
Дата:   21-02-08 15:40

аз не мисля, че е лош, въпреки че мен точно не ме обича особено :) може би просто се взема малко насериозно. все пак админите си решават, това е частен сайт, не знам защо някои приемат ФФ за някаква идеална форма на демокрация ;0 Аз лично бих го върнал, но това си е мое мнение.
Автор: endlessdark   
Дата:   21-02-08 15:45

Е...не ви ли писна бе!!!![smilie11] [smilie11] [smilie11]
Автор: meri_an   
Дата:   21-02-08 15:50

Бони,абсоллютно си прав в това което казваш.Тук е форум за фотография и никой не е длъжен да търпи разни хорски кофти настроения.Има много други места за разтоварване на страстите.
Просто го написах това,защото бях изумена,в действителност е един адски симаптичен човек и много добър фотограф.[smile]

Автор: anaksagor   
Дата:   21-02-08 15:59

да не пресилваме.
Автор: midtone   
Дата:   21-02-08 16:00

boni ме удивлява с търпението и толерантността си. Аз съм член в доста руски форуми, където едно от основните правила е, че ако коментираш администратор, получаваш бан. Забележете че става въпрос за коментар, а не за критика. За критика бана е пожизнен. Забелязал съм че с тия сталински мерки в руските форуми се поддържа желязна дисциплина [smilie19]
Да седне администратор да ти обяснява защо си баннат, и как ще ти активира профила отново - там единствения отговор от админа би бил: "Иди на хуй и там умри, бля!".
Автор: tofo   
Дата:   21-02-08 16:04

Но и админите си имат вина, защото допуснаха до такава степен грозните сцени с лични обиди и заяждания. Отдавна трябваше да започнат с бананите. Като за начало да не можеш да пишеш седмичка , примерно [smilie8]

Автор: heavyrockin   
Дата:   21-02-08 16:06

Явно някои "много добри фотографи" ползват ФФ като единственоТО място да си съхраняват снимките...

Според правилата, които толкова ревностно бяха защитавани/нападани (?!) в "моменти на силен афект от един изключително възпитан и внимателен човек", едва ли можем да говорим за "прошка", "връщане" и т.н.

Разбира се, жалко е, когато сайта губи автори, но е и хубаво да има малко взаимно Уважение. Не знам кой колко голям мъж е "наистина" и дано не му се налага да го доказва извън виртуалността, но светът определено е много малък, ако примерно Стоян_5 го кефи да го обиждат, то мен не ме!!!

Киндли,
доскуча доста...Разходи се покрай Морето - прекрасен ден е днес и то точно за това... Пий довечера в Атагена 1 тъмна бира, намери си там нужната доза Съпричастност (сещам се за поне 1 персонаж, който ще ти я предостави безвъзмездно) и бъди сигурен, че (и) твоето чудо ще бъде забравено след 3 дни...

По избор: Смени нет доставчика, направи си нов профил, пускай готини снимки и се въздържай да обясняваш "истински" кой колко е "посерко", "овчедушен" или "обратен".

Ае,

[shtrak]

Дата:   21-02-08 16:12

midtone
- там единствения отговор от админа би бил: "Иди на хуй и там умри, бля!".

Кааак съм го пропуснал да го забележа това...а уж участвам във всички! [smilie8]
midtone - колко стотин снимки и коментари искаш да ти дам от руските форуми, да видим има ли някъде ....нещо което поне малко да дразни един или друг!? [smilie8]

Сега много добре разбирам, защо някои си изпускат нервите, защо се употребяват разни термини ..... и т.н.

Да не прекаляваме
да правим лоша услуга и на себе си, и на другите, и на админа.

"Иди на хуй и там умри, бля!".[smilie23] - кофти звучи и като цитат, и като авторско, и като вменяване на....някои неизвестен админ там , и всякак [smilie23]

Автор: reddragon   
Дата:   21-02-08 16:27

Аз също смятам, че админите са прекалено меки към ширещата се простотия тук
като пример мога да дам юнака, пуснал тази тема.
При караниците му преди време със Navy и Thor, младежа използваше какви ли не епитети и обиди, от които и някои хамали биха се изчервили но въпреки това въпросния Mobby_Dick не беше баннат.
Така че нека админите бъдат безкомпромисни към хората които си позволяват обиди към съфорумци.

Публикацията е редактирана (21-02-08 16:28)
Дата:   21-02-08 16:48

reddragon

А клевети допускат ли се?
Неоторизирани "адвокати"?
Или анонимни многоничия?

Аз пък си позволих да предложа на админа, да регистрира юзерите лично и по установъчни данни. Та да могат да си носят и директна отговорност ако се наложи.

Така ще изчезнат и анонимните дубълджии, подклаждачи, подпитвачи и сейрджии, които определено не са от цветята на сайта [smilie7]
Дори и да се случи....да има една тема, обещаваща да завърши мирно, тихо и разбрано....винаги ще цъфне някое незнаино цвете, което да посее злобата си....анонимната....не от свое лице....а от лицето на баба ми от първата световна война [smilie5]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   21-02-08 16:55

Тука верно леко на розов сериал замязва [smilie8]

крясъци, викове, а после ред сълзи ред сополи
Автор: volokin   
Дата:   21-02-08 16:56

REд драгон, е много прав. Ама нали сме в детската градина и ни е трудно да осъзнаем кога сме прави и кога не, за сметка на това ръсим прилагателни като за сеитба...та каквото посяло такова поникнало.

reddragon [smilie24]
Дата:   21-02-08 17:01

Тази тема пуснах не да обсъждаме международното положение лани, с нови непознати другарчета [smilie23]

Мислих преди да я пусна и реших, че след като човека ме е помолил на лични и иска да поднесе извинения към определени хора, то е добре да му помогна да го направи.
Всеки от нас може да се окаже в подобна позиция.

Предлагам да се придържаме към нея, и да не даваме ухо на злостни приказки - за другото има бутон СПАМ.

Знам, че имам доста знаини и незнаини врагове тук, които е достатъчно да видят името ми и да започнат да ...... (нямам дума).
Те могат доколкото знам, по правилата, да пуснат съответна тема за техните претенции към мене, или да пускат където си искат факти, доноси, истини и полуистини...всичко....ако не ги знам -най добре [smilie7]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   21-02-08 17:05

МОби, не се оправдавай ся

[smilie21]
Автор: volokin   
Дата:   21-02-08 17:07

някой пак се разпознал [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer]
Автор: gorbi   
Дата:   21-02-08 17:20

тоя малоумник - тенекиения човек, изгониха ли го най-сетне....?? Черпя по бира админите.... [smile]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена