Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Антирасистка тема
Автор: christal   
Дата:   15-11-07 05:19

Ужасно ми е, когато мъжага не признава правото на гея да диша, когато същия тукмак не понася негри и етноси - щото тия две вървят ръка за ръка, когато има разграничаване и оплюване на база пол, раса, религия... и много други неща. Конкретни ориенталци по душа се осмеляват да пускат теми-лозунги, очаквайки разбиране. Ще помоля да се спре с това. Бъдете цивилизовани.
 Re: Антирасистка тема
Автор: nice   
Дата:   15-11-07 06:02

ром расист

Негър Расист

Автор: falcon   
Дата:   15-11-07 06:08

Не вървят ръка за ръка.Гейовете нека дишат,но когато започнат да взимат от твоя въздух нормално е да има реакция.Както е нормално и цивилизовано да имаш някакво мнение различно от другия.Първия пост представлява дискриманиция на мнение.[smilie8]

Публикацията е редактирана (15-11-07 06:09)
Дата:   15-11-07 06:18

ром пребива полицай

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-11-07 06:22

Фалкън, на тебе как са навредили ми обясни! Какво значи "да ти взимат от въздуха", че не разбирам. Страшната злоба срещу тях може да се вложи само в едви лицеви опори:))
Дата:   15-11-07 06:28

Говоря по принцип,знаеш какво имам пред вид.Тази постоянна демонстрация.Сори но това си е болестно състояние.Не харесвам това че съвременното общество се стреми да приема всичко под формата на толерантност.
Дата:   15-11-07 06:37

Да се родиш педал е все едно да се родиш куче.Нищо не можеш да направиш. Ти може би говориш за хората, които спекулират с това, за да направят живота на обикновения човек интересен и запълват праймтайма вечер с интриги. Те не ти мислят доброто, те ще ти продадат и кокалите.
Дата:   15-11-07 06:45

и стигаме го големия въпрос: Така са се родили или са го придобили в последствие?

"принципно не съм против тях"- само да ме ми се мяркат пред очите, (да си мърсуват вкъщи)[smilie19]
Дата:   15-11-07 06:47

Да се родиш гей явно е някаква мъчение,но много хора се раждат с физически или психически проблеми и целият им живот е една борба.Няма лошо в това да си болен,но трябва да е ясно,а не да се приема за нормално.Против съм преследването на такива хора и лошото отношение към тях,но не желая да си затварям очите за реалността.Хубаво щеше де е и ако обществото беше направило нещо по въпроса,но понеже модерния свят повлече отдавна крак с човешките права,вече няма как да бъде направено.
А тези които парадират с това определено дразнят.

Публикацията е редактирана (15-11-07 06:48)
Дата:   15-11-07 06:51

Не съм капацитет, но гледам ужасна омраза, в една книга пишеше:"Той се притесни, че ако не ми счупи кокалите при здрависване, ще го сметна за хомосексуалист" [smilie24]
Дата:   15-11-07 06:54

Няма омраза,посочвам нещата така както смятам че са и държа на мнението си за болестното състояние[smilie8]

Кокали с удоволстие бих счупил на някой изнасилвач на малки деца примерно,но не и на гей[smilie8]

Публикацията е редактирана (15-11-07 06:56)
Дата:   15-11-07 06:56

Фалкън "обществото " и "хората" са думи, чийто смисъл никога няма да разберещ. Просто е необходива торерантност към душите.
Дата:   15-11-07 07:00

Все пак има черно и бяло,а според теб да си толерантен значи да нямаш различно мнение-това е грешка,аз съм толерантен[smilie7]
Дата:   15-11-07 07:08

Абе виж кво, всеки си има оправдание за различното мнение , но има неща характерни за запада = повече толерантност към инакомислещите и с различна ориентация и българския вариант: дай да ебеме гейовете и циганите, щото са различни и ни пречат. Всеки има проблеми, но едва ли са му виновни точно тия хора.
Дата:   15-11-07 07:09

christal я [smilie19]

виж до къде ни докара толерантността [smilie18]

Публикацията е редактирана (15-11-07 07:13)
Дата:   15-11-07 07:17

Кристъл прекалено си натегнат,не четеш какво ти пиша а си караш по инерция.Но както и да е, нека си затворим очите и да се обичаме всички и да приемаме всичко, така ще си живеем в нирвана и ще сме щастливи.Едно хубаво изродено общество където всичко е цветно и размито,няма черно,няма бяло..пък и на кой ли му трябва[smilie2]

Публикацията е редактирана (15-11-07 07:18)
Дата:   15-11-07 07:20

Nice,
историята и зависимостите няма как да бъдат отречени, аз те питам теб лично какво ти е направил мургав мъж или бял мъж в розови панталони (ако не те е нападнал лично) ???
Дата:   15-11-07 07:28

[smile]
на теб ако не ти пречат беги да живееш с цигани и гейове, може и комбинация от 2-те.

Публикацията е редактирана (15-11-07 07:32)
Дата:   15-11-07 07:29

Фалкън, много съм разпуснат даже, и винаги чета всичко, особено ако аз съм предизвикал гнева. Истината е, че злото плъзва бързо, като любима радиостанция е, а за да си добър все трябва да скачаш някъде. Независимо от убежденията си, всеки би могъл да забрави за различията и за гнева, и просто да приеме другия човек.
Автор: tnt   
Дата:   15-11-07 07:33

Мисля си , че хомосексуалисите са добре приети вече /дори в България/ в обществото...не съм забелязала дискриминация за работа например... Обаче друго ми е по-интересно на мен: защо като обидиш някой мъж на "педал" подскача на 50см от земята и се опитва да ти избие зъбите... Къде се корени тоя изкривен мачизъм? Виж жена да и кажеш лесбийка.... не е толкоз бурна реакцията...
Иначе с фалкон съм съгласна за едно: много демонстрации, много нещо... все искат още и още права, все са онеправдани... по едно време ми се струваше, че е крайно време да се спретне една организация на хетеросексуалните, та и те да си търсят правата [smile]
Автор: ddimo   
Дата:   15-11-07 07:34

В основата на всяка дискриминация стои желанието на дискриминираните да се обединняват около признака на своята различност и да извличат облаги от него. Тези действия предизвикват изкристализирането на неприязънта, която отделни индивиди изпитват към различните, в обществени нагласи.
Дата:   15-11-07 07:34

Nice, и аз бях бит, но не от цигани. Всъщност два пъти. Не бяха цигани в моя случай , а българи бате, строители.
Автор: gorbi   
Дата:   15-11-07 07:40

дискриминацията е инструмент..... Използват го умни люде както и където им е изгодно.... ма това е дълга политическа тема... :)

За дискриминацията във форума - ами много пъти съм писал - слабохарактерни и комплексирани мхора си позволяват да обиждат на пол, религия и цвят на кожата.... Виждаш го какъв е гном в реалността но като се запени колко мразел този или онзи се усеща велик и силен..... действа само в глутница, защото ако види жив негър или някой як гей live - ще се напишка ако е сам......
Всъщност - няма лошо, виждаш колко струват хората наистина по дрънканиците им тук.....

Чувал съм че колкото по яростно осъждаш хомосексуалността - толкоз по те влече.....[smilie18]
Автор: tnt   
Дата:   15-11-07 07:41

Биг Брадър пасти да яде [smilie7]
Дата:   15-11-07 07:52

Естествено, че само в глутница. Напоследък виждам страшното оръжие на манипулацията, където само едно [smilie24] или [smilie23] решава нещата. Не ги решава за другите, но за теб ги решава.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена