Автор: Пърпъла
Дата: 09-02-13 09:18
Е и какво, на всеки се случва , дай боже. Момент на откровения, исренност до дъното на душата и желаната дъбока истина на живота.
Изповядване пред непознати - хиляди рано събудили се души.
Накакъв шанс да уловят момента ?
А тук - в Канада - мина полунощ:
Нови комшиии. Изглеждат готини.
Тя- обикаляла света, с свободен дух - пребивала на незнайни места на остров на стотици километри от Япония, сърфистка, а също и обикаляла по познатите хипи дестинации. Той - заклет меломан от детинство - канадец с предци от Македония.
Те са гости с предолог да видят снимите от Бразилия.
Навън - най-дълбокия и романтичен сняг откак сме в Канада.
Слушаме музика - различни силове. Всички се понаправихме, много, но културно, без простотии.
Сигаме накак си до White Snake (Ain't No Love In The Heart Of The City) и накрая логично стигаме до Deep Purple. Пусакме "I've been Mistreated". Гостите се кефят (и след като в Канада са чували само "Smokе on The Water", приятно пийнали си тръгват да правят любов в тахната си къща). Оставаме аз и жената - не да правим либоф (правихме само часове по-рано). Останахме да куфеем!!! Много пийнали и много щастливи. Слушайки остатъка на концерта California Jamming от 1974 в Онтарио, Клифорния. Най-великия концерт на Deep Purple (не е Made in Japan спореед мен). Боже, каква свобода на музицирането, на мисленето. "Smoke on the Water" е слаба изпълнена от иначе великия Коврдейл (прескачаме я). Идва ред на "You Fool No One" - безкайна, музицираща, смяна на хикяди стилове музика ,велика !!!
Сигурно нама да ме разберете. Направете се тая вечер пияни като морика и я пуснете. Има шанс да усетитите величието. Джон Лорд ( бог да го прости) надминава себе си. Калсика, джаз и хард рок, събрани в велика хармония.
Добро утро, България.
Простете че ви занимавам с въленията си?
Едно кафе за разбужадане?
( утре сутринта ако има захапали на вълната ще поправя грешките в правописа)
Обичам ви копеуета,
Поздрави
Ваш
Пърпъла
|
|