Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Ами аз?"
Автор: atin   
Дата:   15-11-12 12:09

"Послушкото на Борисов" и „президент под чехъл” се оказа истински пич и пусна много елегантно по пързалката наглицата Марковска. Дано така се опъва и на бившият си шеф когато се наложи. Евала Г-н Президент!

Re: "Ами аз?"
Автор: corrector   
Дата:   15-11-12 12:17

[smilie24]
Това е мъж на годината.

Автор: tofo   
Дата:   15-11-12 12:18

Така де...[smilie24]
Автор: Wania   
Дата:   15-11-12 12:20

При подобни "гейтове" става ясно що за боклуци и подлеци са цялата управляваща ни пасмина. [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: corrector   
Дата:   15-11-12 12:21

Стана ясно,че тази не е била гласена за марионетка от правителството.
Това стана ясно.

Re:
Автор: halva   
Дата:   15-11-12 12:22

[smilie24]

Сега - от два стола, та на земята! [smilie18]

Публикацията е редактирана (15-11-12 12:23)
Автор: fove   
Дата:   15-11-12 12:25

Стана ясно,че селските номерата на Боко и компания,този път няма да минат пред ЕК.
Автор: alsash   
Дата:   15-11-12 12:27

Плевнелиев демонстративно попречи на Марковска да се закълне

Автор: gypsy   
Дата:   15-11-12 12:28

Май на президента ще му дръпнат ушите , защото не слуша другаря Бойко . НС я избра с гласовете на ГЕРБ , а президента си има собствено мнение , въпреки че и той е от ГЕРБ . Май някои другари не слушкат и ще има наказание .
Автор: PolarBear   
Дата:   15-11-12 12:29

Май не е от два стола - на земята. Освобождаването и е условно и влиза в сила след постъпване в КС, така че изглежда се връща на старото място автоматично.

Не ми се коментира. Отвратително е.

[smilie9]
Автор: ogimag   
Дата:   15-11-12 12:32

Президентът не е от ГЕРБ
Автор: gypsy   
Дата:   15-11-12 12:38

Да бе . Не е от ГЕРБ ама утре ...Усещам аз открита конфронтация срещу Бойко , но събитията ще покажат дали съм прав.
Автор: imitev   
Дата:   15-11-12 12:41

Много сте наивни - така се показва, че има "демокрация"...

Ама бил с тях, ама не бил с тях.

Той и Първанката беше независим, ама се върна в партията майка накрая... Как става така - бях гей, после не бях гей, после пак станах гей...
 Re:
Автор: ivodam   
Дата:   15-11-12 12:48

Браво на Плевнелиев. [smilie24]

Борисов на няколко пъти я призова тая невероятна овца да си подаде оставката. Единствен я защищава оня боклук Цецо Апартаментаджията. И жестът на Плевнелиев е мъжкарска постъпка срещу цецовщината и полицейщината, евала!

[smilie7]

Публикацията е редактирана (15-11-12 12:50)
Автор: DeDomus   
Дата:   15-11-12 13:01

Не се заблуждавайте, всичко е цирк на ДС. Както казваше по друг повод покойния проф. М. Лалков "Той с една жена не може да се оправи, та с цяла държава ли ще може?"
Автор: milenpi   
Дата:   15-11-12 13:33

Ама, вие чак сега ли разбрахте какво представляват адвокатите, юристите? Щом има вицове за тях, и се смятат за паразити от човешкото нещастие.[smilie23]
Автор: milenpi   
Дата:   15-11-12 13:34

да подплатя с де факто:
Адвокат лежи на смъртно легло в болницата. Негов приятел, дошъл на посещение, го заварва да прелиства библията.
- Какво правиш? - пита го той.
- Търся вратичка - отвръща му адвокатът

де юре, ще ми е на другия крачол
Автор: sipey   
Дата:   15-11-12 13:44

След толкова години май най-накрая България случи на Президент.
Поздравления за достойната постъпка!
Автор: fove   
Дата:   15-11-12 13:52

Абе,вие сериозно ли си мислите,че оберкелнера сам е вземал това решение.Просто собственото им протеже ги постави в ситуация,в която нямаха друг ход.Забравихте ли,кой е фаворита за КС на "достойният" президент.Ами същият,който беше фаворит на агента Гоце за Главен прокурор,наследника на червената фамилия Велчеви.
Автор: dobriman   
Дата:   15-11-12 14:01

те махат бемолите, диезите и бекарите от музиката...вие за някакъв конституционен съдия се кахърите.
Автор: arakiss   
Дата:   15-11-12 14:01

Автор: fove
Дата: 15-11-12 13:52

Абе,вие сериозно ли си мислите,че оберкелнера сам е вземал това решение.

Бойко Борисов: Това е изключително мъдър и добър ход на президента, след като аз три пъти помолих г-жа Марковска

този филм сме го гледали [smile]
Автор: chill   
Дата:   15-11-12 14:15

Това според мен е много юридическо неиздържано действие.

Изискването полагането на клетвата да стане в присъствието на президента според мен ознава, че президентът е задължен да присъства при полагането на клетва. В противен случай се получава ситуация, в която се нарушава принципа на разделение на властите, защото ефективно президентът саботира решение на Народното Събрание.

Може би президентът няма задължение да присъства точно днес, но известен брой повторения на това изпълнение може да създадат подозрение дали президентът не нарушава Конституцията.
Автор: admin   
Дата:   15-11-12 14:16

След като не можете да водите нормален разговор без да използвате обидни квалификации, темата се затваря.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена