Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 About the music...
Автор: Krassy   
Дата:   13-10-12 17:54

[beer]
 Re: About the music...
Дата:   13-10-12 17:55

Абееее... то пак ще си възприеме инчики... ама не моа си трая.
Тъй като за пореден път чета споделяне в тъпият сурат тефтер от Молещата се Птица относно оная Стела и нейният опит с Price Tag, винаги търча в ютуб да си оправя слуха с нещо значително по кадърно.

От всички кавъри обаче всеки път ми се набива в съзнанието изпълнението на Жанис и Соня... едни супер симпатични корейки, но това, което ме грабва най-много е музикалността им и липсата на напрежение в песните им. Едно такова благо и изключително приятно.
Другата причина е доброто заснимане. Не съм се интересувал, може да е с ДСЛР, не знам, но момчето дето ги снима явно много ги харесва и всичко това го прави с любов.

Ето му ги и клипчетата...

http://www.youtube.com/user/Jayesslee?feature=CBgQwRs%3D

и Price Tag
Автор: BirdOfPray   
Дата:   13-10-12 19:08

Я, тема ми посветил Краси [thankyou]
Автор: explorer   
Дата:   13-10-12 19:10

Сори... на Стела кавъра беше по-хубав [smilie5]
По-истински, с повече настроение и живот... и на живо пред публика. Е, корейките са по-красиви.
[beer]

Дата:   13-10-12 19:22

Всеки има право на мнение и вкус [smilie7]
Но в Стела няма нищо музикално [smilie5]
Дата:   13-10-12 19:29

Понеже другите, които четат този форум най-вероятно не знаят кое точно е "разстроило" така силно клубния ни музиковед и специалист по всичко Акад. Андреев та да рипне веднага и тема да пуска, нека да поясня, че става дума за изпълнение от предаване на THE VOICE TV от декември миналата година.

Ето аудиото, наранило крехката му психика (звука на аудиото е по-добър от този на видеото на същото изпълнение)

Дата:   13-10-12 19:36

Ех, че сме докачливи [smilie7]

Истината е, 1. че темата не е за теб
2. ти беше причината да се подсетя отново за талантливите корейки и да споделя
3. темата е за корейките

[smilie5]
Дата:   13-10-12 19:41

Krassy написа:

> Всеки има право на мнение и вкус [smilie7]
> Но в Стела няма нищо музикално [smilie5]

Така си е

[ezik]

Корейските мацки са готини и симпатични, и като пеене - доволно безлични..

Дата:   13-10-12 19:44

... и на лош вкус също [smilie7]

То затова и българската ни музика е на такова ниво.
Да те е страх да пуснеш радио [smilie5]
Дата:   13-10-12 19:57

За радиото и за българската музика ли беше темата или за корейските спевачки на кавъри. Кажи, да знаят хората ..[smilie5]
Дата:   13-10-12 20:01

[smilie10]

От чисто любопитство изтеглих и пуснах Ain't No Sunshine (Bill Withers' cover) (with Angel) на тази Стела...

От другата стая жената се провиква - намали малко, че ме дразни!
Аз се насилвам да изслушам поне 30 сикунди...
Човече, наистина ли ти харесва ТОВА!

Уникално бездарно изпълнение [smilie23]
Автор: e-mil   
Дата:   13-10-12 21:17

Ми птицата е права, че корейките са безлични. Пеят вярно... и дотам.
Поли е права, че тази Стела наистина усеща емоцията на песента. Има проблем с ритъма, но това се учи. 2 години работа с професионалисти и с тоя глас може да стане много добра.
Външността и няма значение. Млада е, свежа, малко ръбата, което обаче и придава чар. Другото се оправя.

Ето например Карли Рей Джепсън как се е представила в канадския айдъл и как се представя сега.

Дата:   13-10-12 21:28

Акад.Андреев, не всеки може да има вашия изискан вкус и да харесва сладникава музикална боза... каквато явно е на почит във вашето семейство... някой хора предпочитат истинска емоция вместо безлична псевдомузикалност...

Усили звука на хипер супер дупер хай-фай музикалната си уредба и пусни това - жената от другата стая със сигурност пак ще се провикне да намалиш щото я дразни...
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

И правилно, после си пусни нещо мазничко, сладникаво, забрави за бездарната Стела, сипи си едно винце от 80-100 лева бутилчето и не се тревожи повече...
Дата:   13-10-12 22:33

България е това, което са и хората в нея [smilie7]
Не можеш да обясниш на глухия и да покажеш на слепия...

Посредствеността и липсата на усет и слух разбира се се заменя успешно с жлъч и личностни нападки - към живота, на опонента, към семейството му, към колата, работата... обувките му.

Елементарна селска проява, типично по български... опс, грешката е моя - ганьовски [smilie7]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.