Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Истината е:
правят се изследвания, чака се резултат и ще се реагира според тях, но се говори за стволови клетки и сложни лечения в чужбина, а времето е късо за реакция.
Няма лошо да е мнителен човек, но ще ви моля да не потапяте темата с подобни лични съмнения и да давате уклон на мислене...
Пак казвам, давам информациатя сухо, толкова, колкото знам, нищо повече или по-малко.Ако искате сълзливи неща от рода:
Хората си обявиха апартамента за продан , защото спешно им трябва голяма сума/ФАКТ/, децата правят концерти и обикалят с касичики/ФАКТ/...ако това ви е нужно , за да помогнете....не ми е в стила, но заради младия живот ще го направя...
Maria Rashkova
Знам, че Драго няма да се откаже и ще се бори докрай, затова и ние трябва да дадем всичко от себе си. Ние сме тези, които можем да му вдъхнем кураж и сила. Трудностите ни помагат да научим нещо повече, нещо ново за себе си, да живеем различно, да бъдем по-добри.
Какво сме направили и какво ще направим – зависи от нас!
толкова ли сме безразлични..вярно трябва да чакаме на младите...на най-младите
Maria Rashkova
ПРИЯТЕЛИ, много сме благодарни на всички, които помагат. Сега е моментът, в който трябва да сме силни и да продължаваме да се борим ЗАЕДНО. Да не оставяме нещата в ръцете на съдбата. Вярата е част от нас, от нашата същност. Аз вярвам, вярвайте и вие, защото ще успее този, който има нагласата, че ще му се случи.
разберете, че никой не очаква чудеса /от единици хора/...вижте децата какво правят...всеки с малко е по-безценен от един с много