Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Правителствата на прехода
Автор: J0R0   
Дата:   25-06-11 14:00

Моля без коментари, локуми, доводи, емоции.
Само с оценки по шестобалната система.
Ето така:

Андрей Луканов - 2
Димитър Попов - 3
Филип Димитров - 4
Любен Беров - 2
Жан Виденов - 2
Иван Костов - 4
Симеон СК - 3
Сергей Станишев - 3
Бойко Борисов - 4

Нещо като анкета [smilie25]
 Re: Правителствата на прехода
Автор: danvan16   
Дата:   25-06-11 14:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: J0R0   
Дата:   25-06-11 14:04

Вярно е че за Виденов трябва специална оценка със знак -
[smilie18]
Автор: ejko   
Дата:   25-06-11 14:07

но пък иначе много бил добър и честен...
Автор: djogata   
Дата:   25-06-11 14:07

Андрей Луканов - ?
Димитър Попов - ?
Филип Димитров - ?
Любен Беров - ?
Жан Виденов - 2
Стефан Софиянски 4
Иван Костов - 5
Симеон СК - 4
Сергей Станишев - 2
Бойко Борисов - 4.5 (оставащите две години от мандата им ще определят накъде да се закръгли).

Преди правителството на Виденов изобщо не следях политиката, пък и бях твърде млад, за да разбирам каквото и да било от нея, затова съм изключил няколко правителства от класацията.
Дата:   25-06-11 14:11

Жан Виденов 2
Стефан Софиянски 4
Иван Костов 4
Симеон СК 3+
Сергей Станишев 2+ (уж беше три, но последната година нещо обезумя)
Бойко Борисов - 4-

Публикацията е редактирана (25-06-11 14:14)
Автор: chavdarpg   
Дата:   25-06-11 14:20

Андрей Луканов - 2
Димитър Попов - 2
Филип Димитров - 5
Любен Беров - 2
Жан Виденов - тъп 0
Иван Костов - 5
Симеон СК -
Сергей Станишев -
Бойко Борисов -
за последните 3 не мога да дам обективна оценка, понеже през мандатите им не съм живял в България.
Автор: stzz   
Дата:   25-06-11 14:25

Андрей Луканов - 1
Димитър Попов - 2
Филип Димитров - 3
Любен Беров - 1
Жан Виденов - 1
Иван Костов - 3.76 [cool]
Симеон СК - 0 (оценката ми е повлияна, от лична непоносимост към туй същество)
Сергей Станишев - 1
Бойко Борисов - 3
[smilie7]
Автор: explorer   
Дата:   25-06-11 14:27

Много показателно тръгва тая анкета. Ами ако се окаже, че от изброените Виденов е единствения честен политик? Това, че дори собствените му съпартийци се обърнаха срещу него, не ви ли говори нещо? Между впрочем, психото Филип Димитров също беше кукла на конци, както и жалкия нещастник Желю (и още колко други)... Както казваше онзи, "егати държавата, щом аз съм и вицепремиер".

Редактирам да добавя класация за да не е оф топик:

Андрей Луканов - 1
Димитър Попов - 0
Филип Димитров - 0
Любен Беров - 0
Жан Виденов - 1
Иван Костов - 1
Симеон СК - 1
Сергей Станишев - 1
Бойко Борисов - 2

Публикацията е редактирана (25-06-11 14:33)
Дата:   25-06-11 14:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   25-06-11 14:34

То и най-честния политик да е Жан, пак е най-некадърният. Аз предпочитам да ме крадат както краде немското правителство, отколкото да не ме крадат, както не краде Жан...
А Филип Димитров може и кукла на конци да беше, но поне стана и каза, че не иска да е кукла на конци и или да му гласуват доверие или да се види, кои всъщност приема законите...
Той единствен не остана на власт на всяка цена...
Автор: sdd   
Дата:   25-06-11 16:02

Май забравихте Ренета Инджова....а?[smilie7] [smilie7]

Автор: arakiss   
Дата:   25-06-11 16:17

Андрей Луканов - 2
Димитър Попов - 3
Филип Димитров - 4
Любен Беров - 3
Жан Виденов - 2
Иван Костов - 5
Симеон СК - 3
Сергей Станишев - 3
Бойко Борисов - 3
Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   25-06-11 16:30

Автор: cameraman   
Дата:   25-06-11 16:59

като харесваме всички Костов защо не печели никакви избори???.... Може и в следващия парламент да не влезе...
Андрей Луканов - 2
Димитър Попов - 2
Филип Димитров - 4,5
Любен Беров - 2
Жан Виденов - 2
Иван Костов - 5
Симеон СК - 3
Сергей Станишев - 2
Бойко Борисов - 4
Я комунистите как стиснаха и още веднаж кокала след Виденовата зима...
Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   25-06-11 17:02

Дата:   25-06-11 17:13

Автор: Vinsent   
Дата:   25-06-11 17:19

ejko написа:

> но пък иначе много бил добър и честен...

/За Жан Виденов става дума/

Твърдя че не е така!

Активно се включи лично в унищожаване на банките, специално Банка Земеделски Кредит заради това че си търсеше 7-те милиона $ от сина на Мирчо Спасов - Румен, отпуснати по препоръка на честния Жанчо. [smilie23]

Дата:   25-06-11 17:21

Автор: headcharge   
Дата:   25-06-11 17:51

Андрей Луканов - 0
Димитър Попов - 0
Филип Димитров - 5
Любен Беров - 0
Жан Виденов - 3
Иван Костов - 4
Симеон СК - 0
Сергей Станишев - 0
Бойко Борисов - 2.5
(не мога да не коментирам, съжаляввам [smilie18])

Обяснение: За мен Преходът реално не може да се каже че се е състоял. Все още комунизмът не си е отишъл от България и това се вижда ежедневно, ярък пример от преди няколко дни беше историята с паметника. Всичките с 0 за мен не са допринесли с нищо за развитието на страната, единствено са уреждали лични сметки и частен бизнес бидейки на власт. Филип Димитров му лепнах 5, защото мнението ми е че ако беше останал на власт, България щеше да се развие с темпото на Полша, т.е. 20г. преход щеше да се мине за 5г и да забравим. Но не стана. Тогава се объркаха конците финално. След него всичко беше театър. Естествено и той не беше случаен, но мисля че имаше искрената воля да промени нещата. Жан Виденов му писах 3, защото имаше нещо положитено като ефект от неговото управление - за последен път хората единно се вдигнаха на протест и бяха готови да отстояват правото си на нормален живот. Което доведе до победата на Костов на следващите избори. Който е другия положителен характер в класацията, макар че имам доста забележки към него [smilie18] Бойко строи магистрали с европари и си ги приписва като собствена заслуга, което е малко смешно, но поне не открадна парите на 100% като Станишев и приятели. Но пък е комунистически тиняк, дясната ръка на Златев. Противен ми е, все още не разбирам защо хората го избраха. А и не харесвам простаци. И те така [smilie21]
Автор: bgprinter   
Дата:   25-06-11 17:55

Kostov за българаките условия 6 !

Остналите кой пионка, кой не го вълнува Бъглария все 2-каджии.

Луканов - бг вариант на олигархно управление получава 1-ца, щото с подсказка от СССР

За Желю имам специално мнение, но ще породи конфликти тук а и той си замина безславно
Автор: asahi   
Дата:   25-06-11 18:05

Няма да се включа в оценяването. Не вярвам да се даде обективна оценка, защото различните праителства са управлявали в различни условия. Смятам, че правителството на Костов е направило най-стръмен и труден преход към по-добро. При Симеон СК имахме сериозни успехи в европейската интеграция. При Беров и Станишев - безвремие. ФД май беше най-честен и най-малко се омаскари. Виденов - така и не разбрах кой глупак го изтъпани отпред на БСП-то. ББ - в момента, уви, няма по-добра алтернатива. Може би служебно правителство, назначено от Брюксел.
Автор: headcharge   
Дата:   25-06-11 18:18

Брюксел първо да си измислят тяхно правителство [smilie21] Иначе и аз не знам каква е алтернативата в момента за у нас...
Автор: Kanonir   
Дата:   25-06-11 18:32

Хубаво е де всичките сте ги оценили с минуси пред оценките [smilie18] [smilie18] [smilie18]

П.С. с две думи хубава самопромивка се наблюдава [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: Kanonir   
Дата:   25-06-11 18:38

П.П.С Стефан Софиянски и Ренета Инджова не съществуват ли за тънките познавачи на най-новата ни история? [smilie18] [smilie18] [smilie18]
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена