Автор: headcharge
Дата: 25-06-11 17:51
Андрей Луканов - 0
Димитър Попов - 0
Филип Димитров - 5
Любен Беров - 0
Жан Виденов - 3
Иван Костов - 4
Симеон СК - 0
Сергей Станишев - 0
Бойко Борисов - 2.5
(не мога да не коментирам, съжаляввам )
Обяснение: За мен Преходът реално не може да се каже че се е състоял. Все още комунизмът не си е отишъл от България и това се вижда ежедневно, ярък пример от преди няколко дни беше историята с паметника. Всичките с 0 за мен не са допринесли с нищо за развитието на страната, единствено са уреждали лични сметки и частен бизнес бидейки на власт. Филип Димитров му лепнах 5, защото мнението ми е че ако беше останал на власт, България щеше да се развие с темпото на Полша, т.е. 20г. преход щеше да се мине за 5г и да забравим. Но не стана. Тогава се объркаха конците финално. След него всичко беше театър. Естествено и той не беше случаен, но мисля че имаше искрената воля да промени нещата. Жан Виденов му писах 3, защото имаше нещо положитено като ефект от неговото управление - за последен път хората единно се вдигнаха на протест и бяха готови да отстояват правото си на нормален живот. Което доведе до победата на Костов на следващите избори. Който е другия положителен характер в класацията, макар че имам доста забележки към него Бойко строи магистрали с европари и си ги приписва като собствена заслуга, което е малко смешно, но поне не открадна парите на 100% като Станишев и приятели. Но пък е комунистически тиняк, дясната ръка на Златев. Противен ми е, все още не разбирам защо хората го избраха. А и не харесвам простаци. И те така
|
|