Автор: Императорът.
Дата: 05-02-10 12:41
Автор: Amigo
Дата: 05-02-10 12:26
Чисто и просто трябва да има прозрачност на здравата каса, да не работят в нея търтеи и хиени и да правят офиси за милиони, да няма злоупотреба със средства, да има по-високи здравни вноски, които да ГАРАНТИРАТ определено здравно обслужване безплатно, да не плащаме здравните вноски на неколкостотинхоиляди и повече търтеи и т.н. Трудна работа, мдаааа
Ей-туй точно имам напредвид. Само че където държавата е набъркана няма прозрчност, а всичко е подмолно, няма читаво обслужване, а наглост и некадърност, няма почтеност, а само шашми и измами !!!
Георги - стига дрънка глупости. Посочи ми конкретен случай на човекозастрахован, на когото не му е било изплатено обезщетение - впрочем ти спомена преди с половин уста нещо такова, но когато поисках да дадеш подробности за казусът на лични, се скри като мишок, ясно каква смешка е било.
А филмът съм го гледал.
Диане Димов - ще плащаш, ако не си осигурен. Само че ако хората се осигуряват доброволно и има конкуренция между около 8 здравни фонда, нивото на обслужването ще бъде съвсем друго.
|
|