Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Формер и Асфер не са вече във Фотофорум.....
Автор: _Tais_   
Дата:   25-07-09 10:50

...а безумно "добри" автори - https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=49471 - като например, са си тук...

Доволни ли са причинителите на това?
Впрочем, коментара, който навярно доведе до самоизтриването на снимките на Формер, нещо не го откривам???
Може би някой се е самосезирал, но късно?

Не съм от хората, които взимат дейно участие в споровете ви, не пиша и коментари, почти не гласувам, но следя всичко, което става - и аз като много от вас живея тук и съм вбесена от това,което им се прични на тези хора!!!!!!!!!!!!!
 Re: Формер и Асфер не са вече във Фотофорум.....
Автор: e-mil   
Дата:   25-07-09 11:31

Както казва известният мислител Емил Александров: "Публиката никога не може да причини това, което творецът сам може да си причини." [smile]

Автор: yanee   
Дата:   25-07-09 11:35

айде без излишни трагедии [smilie21]

Автор: janini   
Дата:   25-07-09 11:36

Няколко дни ме нямаше и нямам понятие какво е ставало във форума, но напълно подкрепям _Tais_ !

Автор: тьма   
Дата:   25-07-09 11:44

От мен тръгна всичко, ако трябва да сме честни - посочих една снимка ,събрала непонятно много гласове, като пример за полудяването във форума в деня на слънчевото затъмнение - в една започнала на шега тема, която завърши наистина фатално.

Формер и Асфер са двама души, които много уважавам, с които се познавам задочно от години, с които сме си разговоряли много приятно на лични. Ужасно съжалявам, че админите ги лишиха от правото да гласуват с Б-точки.

На тяхно място обаче, ако обичам фотографията повече от факта дали ще имам това право, не бих напуснала форума, както и не съм го направила вече пет години въпреки многобройните ми банвания, наказания, непочтени обиди от съфорумци и прочие.

Смятам напускането на форума като знак за слабост, съжалявам.

Re:
Автор: sir_sky   
Дата:   25-07-09 11:52

Мммда, тъкмо и аз днес забелязах че Формер липсва, като пробвах да вляза във профила му да видя има ли нови снимки... хич не ми е ясно защо се стига чак до такива неща...... [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: CanoniO   
Дата:   25-07-09 11:53

Как ще спим сега?[smilie11]
Дата:   25-07-09 11:54

Съжалявам, но решението е на админите[smilie2]

Автор: Amigo   
Дата:   25-07-09 11:56

абе тука в детската градина ли сте, само да питам? [smilie8] [smilie8]
Автор: asahi   
Дата:   25-07-09 12:00

От солидарност ще си разплета чорапът.
Автор: _Tais_   
Дата:   25-07-09 12:13

Не, Амиго, това не е поведение в детска градина..
Тъжно е, когато се обиждат достойни хора. Тъжно е, когато няма разбиране, че за всеки отделен индивид е добре общото ниво да е високо, а не как да се чудим да смачкваме тези, които работят за това ниво.

Нека всички бета си признаят пред себе си - включвам и себе си в това число - колко пъти влязохме в представяне, колко пъти гласувахме или критикувахме начинаещи. Влязох в профила на Формер и му видях последните коментари - опитвал се е да насочва, да поощрява, да критикува. Един от малкото, които са го е правили... Е, естествено, че ще се случи да гласува и за някоя боза, но по-важен е мотивът, от който е воден. И за мен последното, което го е интересувало е трупане на рейтинг...той достатъчно се е доказал през годините...

Автор: borkond   
Дата:   25-07-09 12:21

Истината е тьма, че вие с админите се захванахте с едни незначителни снимки, които дори не бях забелязвал до сега, и обидихте добри автори - не само тези, които си изтриха профилите, а в същото време други работи излизат незаслужено на първа страница и се превръщат в грешен еталон за начинаещи автори! Това е голяма несправедливост и естественно да поражда напрежение! Дали да си изтрие профила или не си е решение на самия автор, но когато той е добър това е и оценка на случващото се тук! Все пак това не е единственния сайт дори в България, а за международните да не говорим. Между другото, препоръчвам на тьма да си пусне нейните работи някъде там за да види къде се намира.
Автор: Luxor   
Дата:   25-07-09 12:31

Няма страшно!

Скоро момчетата ще си направят по един нов профил и отново ще се радвате на снимките им [smile]

пп това показва опитът
Автор: admin   
Дата:   25-07-09 12:55

I na dvamata ne sa otneti nikakvi prava. Rating B e otgovornost, koiato im e svalena ot pleshtite. Predi 2 godini tazi otgovornost beshe svalena ot nad 200 dushi. Asfer beshe ot tiah,a former togava se izvini i kaza che sme pravi. Iskreno sajaliavam, che napravihme kompromis togava.
Дата:   25-07-09 13:03

asorry za latinizata,kato sam pred komp,shte pokaja za kakvi snimki stava vapros. Vchera e svalena otgovornostta za glasuvane s B na 10 avtori,no samo g-da profesorite smetnaha,che tova e naj-vajnoto za tiah tuka.
Автор: n1x0n   
Дата:   25-07-09 13:06

не бих напуснала форума, както и не съм го направила вече пет години въпреки многобройните ми банвания, наказания, непочтени обиди от съфорумци и прочие.

Ето това - не го разбирам.
Всеки човек с грам себеуважение би си дигнал шапката още на първия бан, според мен.
Автор: ivan_kadiiski   
Дата:   25-07-09 13:11

Според мен не е така n1x0n . Аз подкрепям Тъма защото и според мен това е проява на слабост !
Дата:   25-07-09 13:23

borkond , благодаря за предложението, но от почти пет години съм регистрирана в сайт, където никой не ме познава и съм се утвърдила.
А от седмица съм в нов, там правилата ми харесват - за да имаш право да пишеш коментари, трябва да имаш поне 30 точки за една снимка по 3-бална система, правото за гласуване се придобива след 300 точки. А качването на снимки е през два дена само по една.
Е, доказах се, borkond!

апропо, както съм написала в профила си, не съм фотограф, снимам със сапунерка

Публикацията е редактирана (25-07-09 13:24)
Автор: HP   
Дата:   25-07-09 13:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: ivodam   
Дата:   25-07-09 14:08

Тъй като не съм в България и влизам по-рядко в момента, а и аз бях баннат наскоро, може ли все пак малко повече инфо? Стана ми интересно, щото и аз съм Б, ако не се лъжа, и доколкото разбирам, тази "тежка отговорност" може да бъде отнета, ако съм гласувал за нещо, което ми е харесало, или ми се е сторило забавно, но не се харесва на админите?? [smilie11]
Дата:   25-07-09 14:57

n1x0n-че, макар и да съм от най-рогатите овни, има моменти, в които признавам грешките си сама пред себе си/хаха-само пред себе си/.
Освен това уважавам един от админите и смятам, че е постъпвал справедливо спрямо мен.
По повод на писанията на недоброжелателите ми - пука ми на черупката.
Никога няма да се откажа от нещо, което обичам, само защото няколко души тук/включително и ти, както и големият писател НР/имали някакво си особено мнение за мен.

Мога да се разстроя, само ако хора като формер и асфер например ме обвинят в нещо, защото тях двамата ги уважавам.

Автор: borkond   
Дата:   25-07-09 15:38

ivodam - явно админите от време на време се правят на грубоват коректор, като се вторачват в едни работи - не без доброжелателни препоръки на някои, а в други случаи си затварят очи за лични албуми на някои например! Но това е - нещата са по български! Има "наши" и "ваши", и затова ще се измерват с различен аршин!
Тьма - радвам се за теб, дано сайта да е някой от големите. За мен не е важно да се "доказвам", а да знам къде се намирам. Т.к. съм любител аз се забавлявам с това и просто искам да знам къде съм, нищо повече. Иначе както ти казваш съм се доказал отдавна в професията си и в живота, което няма нищо общо с фотографията:)
Автор: niavaah   
Дата:   25-07-09 15:48

Нали ви е ясно, че публиката във форума е неподбрана и незапозната в повечето случаи?
Ясно е също, че публиката е немалка на брой.
Качвате снимки без да сте подготвени за това.

Аз съм напълно подготвена (вече).

След няколко удара реших, че коментарите НЕ ме интересуват и не ми влияят по никакъв начин.
Автор: niavaah   
Дата:   25-07-09 15:51

Също така нека не забравяме, че нещата показвани в интернет не могат да бъдат конкретно оценени.

Фотографии ЗА РЕАЛНО ОЦЕНЯВЯНЕ се показват чрез изложби.
Дата:   25-07-09 15:54

Няма наши, няма ваши.
В сайта има над 700 000 снимки.
Няма как да бъдат разгледани всичките.
Но сайтът все пак трябва да има някакъв облик.
Ако се оставят нещата на масовия вкус (рейтинг А) хората ще виждат неща, които имат повече общо с масовия вкус, отколкото с фотографията.
И това е нормално, щото в сайта има регистрирани хиляди хора, повечето от които са любители.
За да се виждат И ДРУГ тип снимки, освен тези, които се харесват на най-масовия зрител, админите на сайта направихме рейтинг Б.
Маркират се хора, чиито възгледи за фотографията се доближават до нашите. Целта на това е да има и ОЩЕ ЕДНА ПОДРЕДБА на цялото това множество снимки, освен най-масовия вкус. Естествено е, когато в тази подредба започнат да се промъкват снимки, на които според нас не им е там мястото и придават нежелан от нас облик на сайта, да се вземат мерки за коригиране на тия процеси.
Никой никъде не е казал че това са "обективни" класации.

Мисля, че това изчерпва темата.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена