Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 miroslava
Автор: special_k   
Дата:   20-11-08 18:12

ме е баннала щот ,разбираш ли, не и харесвам снимката.

:) ми са кво да направя като не ме кефи....[smilie21]

проблема не е в това че е грозна,а в липсата на идея....както и да е [beer]

И понеже тя явно не е способна да защити изключително стойностната и недостижима за простолюдието си фотография, - земи тоя бан
[smilie5]

"Авторът е блокирал възможността ви да пишете коментари под негови снимки и да му изпращате лични съобщения"

[smilie24] Ето така се прави, браво!!! Който не те разбира - да върви по дяволите!

[smilie7]

... снимката ти би могла да се върже в някой контекст, но така представена си е кръгла, изсмукана от пръстите, нула.

жива и здрава, и все така да ни радваш с гениалните си хрумвания...пък някой ден може и да дорастнем до там че да вземем и да те разберем )))

Респект ![beer]
 Re: miroslava
Автор: Luxor   
Дата:   20-11-08 18:15

qwno si naistina respektiran, za da pusnesh takawa goliama tema [smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   20-11-08 18:16

Не е бе. Съкнала е без да иска, пък и едва ли знае за какво е иконката. Ще те отбанне някой път.

Виж, ако ти е написала гневно съобщение и ти е окъкала снимките с коментари спасение няма.
Автор: Frida   
Дата:   20-11-08 18:18

латино драма [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: elrisha   
Дата:   20-11-08 18:19

скрита рекламаааааааа![smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Дата:   20-11-08 18:20

[smilie5] [smilie19]
Автор: djogata   
Дата:   20-11-08 18:38

Спешъл, мен тя ме банна още преди половин година, щото и дадох сребро, и написах аргументите си под снимката [smilie18] [smilie18] [smilie18]

На нея и е традиция - аз като видях, че ме е баннала ми стана смешно, и показах снимката на един познат форумец, той нарочно я бъзна - писа и още едно сребро (според него всъщност снимката и сребро не заслужаваше, но както и да е), и 15 минути по-късно и той беше баннат [smilie18] [smilie18]
Автор: djogata   
Дата:   20-11-08 18:40

Асахи, сега ти гледам поста - не, не е по невнимание, точно този автор напълно съзнателно блокира всеки, който се осмели да напише негативен коментар под снимките и ...
Автор: тьма   
Дата:   20-11-08 18:40

е, щом ще се събираме тук баннатите от мирославка, да се включа и аз[smilie3]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   20-11-08 18:42

[smilie18] [smilie18] [smilie18] добре дошъл в клуба на баннатите...!
 Re:
Автор: exile   

ама вие и коментари ли пишете [smilie5]

хахахах

ами НАЗДРАВЕ тогава !!! [beer]

Съжалявам че изгубих своето и Вашето време с тези глупости!
Автор: мара   
Дата:   20-11-08 18:43

...бе аз съм й писала и отр. коментари, бе! не съм банната. и сребра съм пускала. е, то аз май само на спешъла не съм писала отр. коментар...ма мое и да съм му пускала сребро[smilie5] щот понякога съм бая проста...
Автор: ogimag   
Дата:   20-11-08 18:45

Аз на що хора съм дал по две и по една точка... не, че и аз не съм баннат от някои... [smilie5]
Автор: boink   
Дата:   20-11-08 18:48

Публикацията е редактирана (20-11-08 19:09)
 Re:
Автор: alsash   
Дата:   20-11-08 18:48

това не са глупости....глупавото е възможноста за БАН
Дата:   20-11-08 18:50

българска академия на науките - от там ми е на мен баннатия [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: CHUCHA   
Дата:   20-11-08 18:51

Калояне мноо ти е скучно явно :) аз се чудя още ли влизаш в тоя избушен форум
Автор: ogimag   
Дата:   20-11-08 18:51

А иначе и аз се чудя на рейтинга на снимката. Ама хора- разни. Цъкам на бутона "виж автора" и затварям.
Автор: christal   
Дата:   20-11-08 18:54

Признавайте си, всички ни пълните гащите с бронзови медали! Мирослава с основание е действала! Аз съм точкогонец, нервите ме [ezik]
Дата:   20-11-08 18:54

защо се чудиш? на много хора им е подействала снимката и са гласували. нормално. демокрация
Автор: tonevjr   
Дата:   20-11-08 18:58

Ма вие какво? Някоя снимка като не ви харесва и за "назидание" давате бронз ли?Ей виж ме....видях снимката,ама не струва!!!

Аз лично не гласувах,защото не ми хареса...написах си го като нормален човек и поне за сега нямам бан[smilie8]
Ако се държите нормално...няма и да имате....[smile]
Дата:   20-11-08 19:01

ми че а ненормално ли съм се държал..?

...абе през найш кво ми е всъщност[smilie6]
Автор: Vinsent   
Дата:   20-11-08 19:04

Спешъле, супер автор си! [smilie24]

Но, хората сме различни.

Снимката на Мирослава ме впечатли, въпреки че не съм гласувал, може би защото нямах време да я разгледам по-подробно.
Ако някакво творенеие педизвика допълнителни коментари, то май си заслужава да се замислим над него! [smile]

Абе, трябва сърцето да е по-широко! [beer] [shtrak] [beer]

Автор: tonevjr   
Дата:   20-11-08 19:10

Спешъл....не визирах теб[smile] ,а имах предвид като цяло!И аз не разбрах,защо си баннат...но явно автора си има някаква причина...няма значение това.[beer]

Ама и аз съм си mister nice guy....никой не ме е баннал за сега....желаещи?[smilie8]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена