Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 родавам Leica M6
Автор: yyyo999   
Дата:   29-08-12 18:17

Здравейте,
Бих искала малко помощ- продавам Leica M6, знам, че е от 1980те, но не знам точна година. Някой би ли ме ориентирал в цената му, защото гледах, че вървят по над 1000 евро, но не знам точната цена, както и ако някой проявява интерес- нека пише, но моля и тук да се опише цената, която предлагате за него, защото не бих искала да бъда излъгана и някой да се възползва от незнанието ми :) Благодаря предварително
Имейла ми е car999@abv.bg
 Re: родавам Leica M6
Автор: bmw_e30   
Дата:   29-08-12 18:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   29-08-12 18:42

Един съвет без пари, първо научи цената, след това продавай фотоапарата.
Автор: stilian   
Дата:   29-08-12 18:42

Привет.

Качете снимки, дайте повече информация ако разполагате с такава и така колегите, които са запознати с цените на Лайките ще ви ориентират по-лесно. Тук има и много разбрани хора, готови да помогнат.

Поздрави
- Стилиян

Публикацията е редактирана (29-08-12 18:55)
Дата:   29-08-12 18:47

Благодаря за мнението, но моля да се въздържате от такива заядливи коментари, предполагам, че не сме тук за това [smile]
Дата:   29-08-12 18:49

коментара беше към bmw_e30 иначе утре ще кача снимки, благодаря за съдействието и съветите :)
Дата:   29-08-12 20:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: pomstar   
Дата:   29-08-12 20:50

bmw_e30 дай да видим магазина ти в който купувачите определят цените, ако имаш някой светлосилен фойтлендър за лайка за без пари може да си взема 2-3, на каквато цена аз кажа, навит ли си?
Автор: zazi   
Дата:   29-08-12 21:54

дамата очаква адекватни мнения по проблема, а не нафуканите ви заядливи коментари, които скачат от тема в тема. аз също, подобно на нея, предпочитам да чета съдържателни мнения. моля, уважавайте коректния тон на форума...
лайката е страхотна и според състоянието ѝ цените варират доста. не е зле да сложите някоя снимка и описание.
успех и поздрави
Автор: 3df   
Дата:   29-08-12 22:02

....Някой би ли ме ориентирал в цената му, защото гледах, че вървят по над 1000 евро.....

Да ама Не (П.Бочаров) тук важнатга думичка е ВЪРВЯТ!! Да бе да.

Не се заяждам

Цената на всяка вещ е точно толкова, колкото дадат за нея!!!
Старо търговско правило.

Може някои да иска 1000 евро, но може някои и да му даде 1000 евро а и повече.
Тук в този форум, който не е магазин КУПУВАЧА определя цената.

САмо ако се погледне раздел Фото базар - аналогова техника ще се види Продавача колко иска и на колко сваля цената след няколко месеца липса на интерес за продаваната стока. Камера 4х5 инча от 800 лв след няколко месеца падна на 280 !! и чак тогава се намери купувач (а може би все още не)

А стига съм философствал.

Ако в ибей са обявени такива цени за такива апарати то мястото му не е тук в този форум , а за ибей.
Там може да му искаш такава цена, ако ти вдигнат цената ще е добре за теб (продавача).

Тук няма, кой да ти извади тези пари.

Сори за откровеноста.
Автор: LIZAASTAR   
Дата:   29-08-12 22:02

СНИМКИ, СЪСТОЯНИЕ И ЦЕНА???
Автор: esc   
Дата:   29-08-12 22:21

Я, аз що да не си купя една лайка? И без това отдавна ме зарибяват едни хора тука... Интересува ме серийния номер, състоянието (снимки отвсякъде) и тогава мога да предложа цена [smilie24] Обектив има ли, и ако има - какъв?

Към "разбирачите" - има М6 дето ако ги земеш за 1000 евро си е подарък! [cool]

Автор: digitalgab   
Дата:   29-08-12 22:34

yyyo999 много наивно е да питаш тука за цена да ти дават. Виж как са цените в Ebay и сложи по ниска, колкото решиш. На който му трябва Leica ще предпочете да купи от тебе, на по ниска цена, отколкото да се харчи в ebay. Но цената не трябва да ти бъде твърде ниска, щото прекупвачите това чакат. Успех в продажбата!
Автор: Uri64   
Дата:   30-08-12 00:32

yyyo999 м6 е един много добър апарат. За ориентиране относно цената ползвайте e ebay, но гледайте цената на приключилите търгове и продажби. Най-добре е да се опитате да продадете апарата отново по ebay или въобще извън България - примерно Виена или Лондон. Там естествено ще Ви предложат доста по-малко, отколкото цената, на която ще я продават след това, но пък гарантирано ще вземете повече от колкото тук в базара...това е проверено на практика...
Автор: next_time   
Дата:   30-08-12 05:25

970Е ми струваше първата лайка.Купена от Виена.Втората купена от България беше на същата цена, само че в по-добро състояние.Ако има обектив само той може да струва повече от 1000Е, даже ако е в добро състояние и на него също пише лайка със сигурност струва над 1000.

На коментарите на малоумната маймуна може спокойно да не обръщаш внимание.Клетия толкова му е мозъчето - като орехче и съвсем гладко.Тъжно е, но това са резултатите постигнати от близкородствено кръстосване.Както вече и в една друга тема писах, толкова е просто горкото че няма дори да разбере че за него става въпрос, а ако в описанието ми познае себе си ... значи добре съм го описал.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-08-12 09:10

Автор: fotorafi   
Дата:   30-08-12 09:25

имаш ЛС

Публикацията е редактирана (30-08-12 09:26)
Автор: sirkhann   
Дата:   30-08-12 09:32

M6 [smitten]
Дата:   30-08-12 10:24

Наистина много благодаря на всички за активността и също- колкото по-разнообразни мнения- толкова по-добре се разбират всички гледни точки, така, че не са излишни. Вчера оцениха милия ми Leica M6 на минимална цена 1200 евро- мислех, че съм записала- има обектив и калъф и е в много добро състояние [smile] Снимки най-вероятно ще мога да кача утре, за което се извинявам! [shtrak]
Автор: esc   
Дата:   30-08-12 10:36

трабант_щ20, ти си извънредно прост, заклевам се...[cool]

Поддържам интереса си, какъв е обектива? [beer]

Дата:   30-08-12 10:41

това, което мога да дам като инфо за обектива е Leica Leitz E43 43mm Summilux
Автор: sirkhann   
Дата:   30-08-12 10:50

43mm ми звучи повече като резбата на филтъра [smilie8]
Автор: D.S   
Дата:   30-08-12 11:35

Обектива само е кам 1200 еврея. Лайката ако е запазена още 800-900. За годините на производство

http://www.forloren.dk/lbf/leica_lens_serial.htm

http://www.cameraquest.com/mtype.htm
Автор: Uri64   
Дата:   30-08-12 11:36

Еми явно обектива е сумилукс 50/1.4 с диаметър за филтрите 43 мм. Ако апарата и обектива са в добро състояние при всички случаи са повече от 1200 Е взети заедно...а за годините на производство може да се разбере по серийните номера.
Дата:   30-08-12 11:37

ако си прочел по-горе вече споменах, че съм абсолютен аматьор и не разбирам- също сериен номер давам само първите цифри, не знам дали вършат работа, но се надявам :) на апарата SN: 17849хх и на обектива SN: 23462хх
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.