Автор: msld
Дата: 04-10-04 23:54
stoevmobile,ne stava vapros za traditsionniya kurban na musulmanite ,koyto se pravi na Kurban bayram,nito za podigravka s religiyata,govorim za fotokurban ,a ne za kurban...stava vapros za slednoto - ot desetiletiya sum vlyuben vav fotografiyata,s neya si vadia i hliaba,mnogo obicham rabotata si...Poniakoga varsha nesta ,koito za okolnite izglejdat naludnichavi,neponiatni ili glupavi, ili ostavat nerazbrani za tiah...Tozi sluchay e takav - ot godini izvarshvam tozi svoebrazen ritual - az go naricham "fotokurban" - osvetiavam fotofilm na opredeleni dati ,sam sum go izmislil,viarvam ,che kato go napravia,shte mi varvi vav fotografiyata,i mislia ,che tozi ritual mi pomaga...
Faktat,che sum publikuval informatsiya za tova vav foruma be samo jelanieto mi da spodelia sas uchastnitsite vav foruma tazi lyubopitna i nestarndartna sluchka,v nikakakv sluchay reklama,niamam nujda ot tova...priznay ,che ne si chuval podoben ritual...
Shte spodelia oshte neshto nestandatrno i lyubopitno - horata ,koito me poznavat otblizo, znayat ,che mnogo obicham i fototehnikata si - neshto poveche - vsiaka godina na datata na kupuvane na fotoaparatite mi az praznuvam svoeobrazen tehen rojden den - slagam fotoaparata na masata ,porachvam dve pitieta - obiknoveno uiski - za aparata i za men i go pozdraviavam za rojdeniya mu den,pojelavam mu da ne se razvalia i t.n. - otstrani tova moje da izglejda mnogo stranno,no taka pravia...
Izobshto ne sum se natiskal da vlizam v novinite na mediite,za tiah tova e lyubopitna informatsiya i te ya publikuvat,samiyat az se zanimavam s praveneto na fotonovini i bih napravil sashtoto....
izviniavam se ,ako sum pozdraznil niakogo vav foruma s moite strannosti...
|
|