Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Napravih FOTOKURBAN....
Автор: msld   
Дата:   01-10-04 15:46

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/hosv6143.JPG
https://photo-forum.net/images/msld_1096634685_photokurban.jpg

Mestnata presa napravi ot tova novina:-)

Публикацията е редактирана (01-10-04 15:51)

Отговори на това съобщение
 Re: Napravih FOTOKURBAN....
Автор: Val   
Дата:   01-10-04 15:52

Помага ли? :-)

"...скъп и вискококачествен фото-филм...
... "Фуджи 100"."
Това някакво по-специално фуджи ли е или си е простичкото?

Автор: Krassy   
Дата:   01-10-04 15:52

... а после поля нарязаните кадри от лентата с топла вода и нагости насъбралите се гости на събитието [smilie7]
Още 30 години безаварийна ти желая [beer] [shtrak]

Автор: jumbo   
Дата:   01-10-04 15:56

тц това не е курбан а разхищение на материал
курбан е като е жертва например да осветиш филм на който си направил доста снимки..... но не просто "нащракани" а колкто до медиите след като 15 дена отделяха по минимум една страница на един мазен педал за това че го опандизили, вече нищо не може да ме впечетли
колко жалко за тях....[smilie4] [smilie4] [smilie4] [smilie4]

Автор: lubo_fan   
Дата:   01-10-04 17:12

Айде...наздраве![beer] То...друго какво мога да кажа!

Автор: lucky   
Дата:   01-10-04 20:10

6to taka be Mime(e.g.Jumbo)???[cool]

Дата:   01-10-04 22:03

а кажи че не съм прав [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: nsirakov   
Дата:   01-10-04 22:06

Късмет и успехи в бъдеще...

Автор: stoevmobile   
Дата:   01-10-04 23:35

msld,
имам прекарани над 7 години в мюсюлмански държави. Знам какво означава за мюсюлманин да прави курбан. Християните нямаме такъв обичай.
От тази изрезка на вестника не са ясни подробностите, но... за петъчният хумор...става.
Като си направил "курбан", какво раздаде на бедните/ближните и тези, дето не могат да си позволят същото - парченца осветен филм ли?
Направил си си една подигравка с религия, дето не ми се ще да коментирам, защото не я познавам чак толкова изтънко, че да пиша статии по нея.
Колкото и да харесвам снимките ти и с цялото си уважение към теб,тази реклама у вестник намирам най-малкото за глупава и неуместна или за пиянска изцепка.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-10-04 23:56

stoevmobile - имаме и християните, поне някой го правят /но не в християнството, там жертвата за всички е казано , че е Христос, да не се правят други жертви/. Има го и от предхристиянско време във Вехтия завет, доста поучителни историй.
Не съм сигурен, дали толкова добре го познаваш, защото msld го прави това отпреди да го снимат в пресата!! Изобщо ролята на голяма и малка новина е различна според зависи къде се публикува.
Аз като дете се бях загубил със ски в планината, и си обещавах наум, че няма да гледам един много хитов филм довечера, ако се спася. Не съм знаел тогава какво е жертва и т.н., така, че....
П.С. Да не говоря, как го е имало и в предхристиянска България, Прабългария .

Публикацията е редактирана (02-10-04 00:14)

Дата:   02-10-04 00:49

Mobby_Dick,
твоето си е било "оброк" или не съм сигурен как го наричат онези с филологиите, ама не е същото с онази тъпотия, дето един от майсторите у фотографията (за мен) опъва филми у вестниците, като че ли дамски чорапогащници мери, па било "курбан"....
"Абе аре стига сме се ..."
А пък ако кажеш, че у различните религии курбана е нещо по-различно от жертване на нещо към съотвтният Бог, дето после се раздава на близки и приятели....

Автор: papi   
Дата:   02-10-04 01:53

i az 6te napravq kurban, 6te si otvorq kapa4eto na flash kartata za da q osvetq...

Автор: solo5   
Дата:   02-10-04 20:30

Това е брилянтна реклама на Фуджи 100 [smilie5] [shtrak] [beer]

Дата:   02-10-04 20:56

Не ми се коментира темата - яд ме е на постъпката на уважаван от мене Автор.
Като се изложиш публично, после каквото и да обясняваш, стореното - сторено.
А пък и като допълнително рекламираш постъпката си и на други места...

Автор: shadow...   
Дата:   03-10-04 07:40

Stoevmobile...ne iaj choveka za taz neshta...tova mu e navika tova pravi..sam e napisal che mestnata presa e napravila novina..toi da si snima i za sebesi i za horata za koito raboti/BTA/drugoto e vse edno..a za kurbanite...tuk ne e miastoto za tezi temi..

Дата:   03-10-04 09:17

и най-интересното на рамо е метнал дигиталка
все едно аз като заклет лентовак да форматирам една компакт флаш карта

Автор: lucky   
Дата:   03-10-04 09:20

Jumbo nedeite taka prez krusta be maamu stara....ako ima gre6ka neka ima i pro6ka....[smilie22] [beer]

Автор: TPECHAT   
Дата:   03-10-04 10:38

[smilie10]

Автор: msld   
Дата:   04-10-04 23:54

stoevmobile,ne stava vapros za traditsionniya kurban na musulmanite ,koyto se pravi na Kurban bayram,nito za podigravka s religiyata,govorim za fotokurban ,a ne za kurban...stava vapros za slednoto - ot desetiletiya sum vlyuben vav fotografiyata,s neya si vadia i hliaba,mnogo obicham rabotata si...Poniakoga varsha nesta ,koito za okolnite izglejdat naludnichavi,neponiatni ili glupavi, ili ostavat nerazbrani za tiah...Tozi sluchay e takav - ot godini izvarshvam tozi svoebrazen ritual - az go naricham "fotokurban" - osvetiavam fotofilm na opredeleni dati ,sam sum go izmislil,viarvam ,che kato go napravia,shte mi varvi vav fotografiyata,i mislia ,che tozi ritual mi pomaga...
Faktat,che sum publikuval informatsiya za tova vav foruma be samo jelanieto mi da spodelia sas uchastnitsite vav foruma tazi lyubopitna i nestarndartna sluchka,v nikakakv sluchay reklama,niamam nujda ot tova...priznay ,che ne si chuval podoben ritual...
Shte spodelia oshte neshto nestandatrno i lyubopitno - horata ,koito me poznavat otblizo, znayat ,che mnogo obicham i fototehnikata si - neshto poveche - vsiaka godina na datata na kupuvane na fotoaparatite mi az praznuvam svoeobrazen tehen rojden den - slagam fotoaparata na masata ,porachvam dve pitieta - obiknoveno uiski - za aparata i za men i go pozdraviavam za rojdeniya mu den,pojelavam mu da ne se razvalia i t.n. - otstrani tova moje da izglejda mnogo stranno,no taka pravia...
Izobshto ne sum se natiskal da vlizam v novinite na mediite,za tiah tova e lyubopitna informatsiya i te ya publikuvat,samiyat az se zanimavam s praveneto na fotonovini i bih napravil sashtoto....
izviniavam se ,ako sum pozdraznil niakogo vav foruma s moite strannosti...

Дата:   05-10-04 00:29

msld, подразни ме публикацията във вестник на неподходящото (според мен) заглавие, и твоето поместване на същата публикация у форума. Иначе писах по-горе, защо ми е криво.
Може би остро реагирам, но не познавам твоите привички. А всеки си е странен, сам по себе си.

Автор: cooler   
Дата:   05-10-04 01:09

Men ideata me zaradva mnogo.izperkalo e, obache zashto puk ne?Moje niakoi video operatori da se zapaliat ot tova i da razmotaiat niakoia video kaseta na godina poi vednuj...

Автор: Grandpa   
Дата:   05-10-04 06:37

msld,

Не се коси, пич си.
Който е искал разбрал е, който не е ... тука "добър ден" да кажеш веднага се появяват тълкуватели да търсят скрити мисли и т.н. Аман, сиктир и т.н.

Животът е по-шарен с такива ритуали.
Наздраве (на теб и на техниката)[beer]

Автор: machine_head   
Дата:   05-10-04 07:50

Мехмед,

да знаеш от къде мога да си намеря зарядно за Г5 "по-тънко"? :))

Автор: joy04   
Дата:   05-10-04 08:08

Поздравявам те, човече, за това,че не се боиш да си различен, за това, че отстояваш някакви свои правила и норми, за това, че толкова си влюбен в професията и дори я боготвориш - малко са хората, които могат да се похвалят с това - че работата им е второто им Аз. Продължавай да правиш хубавите си снимки и фотокурбаните си[smilie24] Дано онзи свише, без значение кой, ти помага

Автор: 4i4obenjy   
Дата:   05-10-04 09:18

Hej tva e strahotna ideia az zapo4vam da pravia fotokurban na denia kogato minah na digitalno i nadiavam se zavinagi se razdelih s dosadnite fotoproceci.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна