Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 По-голяма активност на Б-тата
Автор: singi.   
Дата:   09-10-06 09:52

Може би активноста на хората от Райтинг Б ще се повиши, ако те трябва да гласуват за определен брой снимки от Представяне преди да могат да качват нови снимки.
 Re: По-голяма активност на Б-тата
Автор: navy   
Дата:   09-10-06 09:54

5 леа [smilie7]
Автор: NOX   
Дата:   09-10-06 09:57

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: dkork   
Дата:   09-10-06 10:01

и ще пада ...сега са активни от дискусиите
Автор: zdimitrov   
Дата:   09-10-06 10:03

И аз искам да е петък [smilie18] [smilie21]
Автор: svetal   
Дата:   09-10-06 10:06

подкрепям .[smilie24] [smilie24] [smilie24] гърч за тях
Автор: VacMac   
Дата:   09-10-06 11:06

..."трай бабо за хубост"[smilie5] ...От година имам снимка с 24 Б....ама йок.[smilie21]
Автор: Императорът.   
Дата:   09-10-06 11:09

Много от тях не искат да им се разводнява снобското форумче, тоест "дай да сме си малко, та да делим по по-множко", както казваше Ганю. Опасявам, че малцина ще са тези Б-огоизбрани, които ще разглеждат албумът представяне и честно ще гласуват за снимките, които са им харесали.
Автор: VacMac   
Дата:   09-10-06 11:17

Аз избягвам да влизам в спорове свързани с реда и организацията на сайта.Безсмислено е...Така решили-така го сторили...Имат си идея как да се развива сайта...ОК.Аз си слагам снимки които смятам че са на добро ниво...Според мен има доста надценени автори от Б-класацията, както и обратното...но на кого ли му пука...[beer]

Автор: shotlandetsa   
Дата:   09-10-06 11:21

VacMac, въпросната ти снимка със залеза е с добра композиция, но технически ...
Другите ти снимки също са много добри, поне някои от тях.[smilie24]
btw, аз "видях" че има 28 точки ;)
Дата:   09-10-06 11:23

имперо Б-тата наистина не са виновни бе човек....
дай да ги стреляме щот се познават и си показват взаимно нещата....но е факт че има много слаби Б_та ....неоспорим факт...
и не трябва да се сърдим точно на тях ..от които можем наистина да се учим.....лошото е че трябва да ставаме и художници .......вече не стига само да уловиш момент ...било в репортаж или природа или макро ..за видове да не говорим
Дата:   09-10-06 11:26

Надценени автори в Б-огоизбраната група.... така е. Има мнозина, изкачили дадено рейтингово ниво, благодарение на една-единствена снимка, тъкмо затова смятам че средноаритметичният рейтинг е много по-добро решение, най-малкото затова, че така авторите ще бъдат стимулирани сами да чистят по-слабите си снимки.
И поддържам тази си теза, поддържах я и преди, въпреки че и аз бях един от тези, чийто рейтинг се осигуряваше от една снимка над 200 точки, въпреки че от друга страна снимките ми с оценка над 100 са повече от 20...но справедливостта преди всичко, както обичаше да казва по няколко пъти на ден Луи ХІІ...[thankyou]
Автор: apollo   
Дата:   09-10-06 11:26

Хей... направете ценоразпис та след време всички да сме рейтинг Б гласуващи[smilie18] [smilie18] [shtrak] [beer]
Автор: TpEcHaT   
Дата:   09-10-06 11:29

[smilie11]
Дата:   09-10-06 11:29

днес видях и друг феномен
Б-автор изпаднал в ситуация да качва по 1 на 5 дни .....няма рейтинг Б ...кофти сритан от риформатЪ...и като гледам ще си седи наритан дълго...
Автор: TpEcHaT   
Дата:   09-10-06 11:35

ma mnoo vi znayat klaviaturkite [smilie21]
Дата:   09-10-06 11:36

Как тъй - Корков? [smilie10]
Автор: geri_g   
Дата:   09-10-06 11:38

Аз се чудя[smilie10] Няколко души май са безработни, щото ако не са до сега как не са ги изгонили от работа при това нон стоп киснене във форума и бистрене по цял ден на някаква промяна[cool] Ако пък са безработни що не си търсят работа се чудя[smilie10]
Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   09-10-06 11:38

айде стига ритахте срещу рИформата беее, ходете да снимате, много си е готина реформата, сега има по-малко снимки и по-трудно потъват добрите неща. Това и е хубаво на реформата, макар че ражда някви футболни запалянковски спорове между враждуващи отбори така да се намират на приказки...
Дата:   09-10-06 11:41

какво те учудва имперо ...
аз и бачкам ...
компа си е в офиса ...офиса си е мой ...мене ме нема у тая схема -безработен ...
Автор: singi.   
Дата:   09-10-06 11:41

Правилата са си ОК, но имат нужда от малко доизглаждане (според мен). Това имах предвид с темата. Но форума си е на хората които са го направили и подържат и те си знаят. Аз само предлагам :-)
Дата:   09-10-06 11:52

хлоп иднъ темъъъъъъъъъ[smilie23]
Автор: apollo   
Дата:   09-10-06 11:52

Добре... явно има много недоволни и за целта имам КОНСТРУКТИВНО предложение[smilie5]

... просто Админите да изтрият на абсолютно всички снимките от профилите и да започнем от нулата... нещо като уравновиловка но с възжожност всеки да расте необозпокоявано според възможностите си[smilie10] [smilie18] [shtrak] [beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена