Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ама съвсем нови правила - предложение
Автор: stoyan_5   
Дата:   04-10-06 10:37

Та значи, правилата си остават същите, но се въвежда категориа В, за тези които имат снимки с над 100 т. от категирия Б, а те са около 350 души.
Така ще има раздел за ИСТИНСКИТЕ фотографи и раздели за нас аматьорите.
Защото, съгласете се, че заради 350 души не си струва да се оплеска/затрие цял един форум.
 Re: Ама съвсем нови правила - предложение
Автор: shadowhand   
Дата:   04-10-06 10:46

[smilie24] [beer]
Автор: J0R0   
Дата:   04-10-06 11:21

От 41 000 регистрирани само 13 000 са качили въобще някакви снимки в профилите си.

Другите близо 28 000 са само зяпачи. И гласуващи. Колко от тях са реални хора, колко са фалшиви регистрации, това никой не може да разбере.
И досега те определяха до голяма степен облика на сайта.

А целта е не тия 28 000 човека, които не са показали нито една снимка, а именно тия хора, които са се доказали с труда си и отношението си към фотографията да определят облика на сайта.
Автор: apollo   
Дата:   04-10-06 11:25

ЛЕЛЕЕЕ Админите не могат да смогнат да се оправдават... даже са разпределили усилията си на няколко фронта[smilie10] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

https://photo-forum.net/joro/emoticons/A68.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/A68.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/arrowfingerL.gif
Автор: ejko   
Дата:   04-10-06 11:31

Админите добре направиха, че този път не питаха за промените! Според мен нещата стоят така... 50 човека с анедоволни и пропищяват форума и пускат теми, макар това да са първите теми в живота им, а невероятните шедьоври, който искат да покажат да са 5тата снимка в живота им. Други 300 са недоволни, но ще видят как ще потръгнат нещата, а останалите не са толкова ощетени, за да се вълнуват за глупости! Разбирасе не пропускам и 3мата, който имат някаква морална кауза, която ги кара да не харесват промените! Е извода е че админите няма нужда да се оправдават перед 10 човека, пред който теоритично би си струвало едно обяснение...
Автор: stoyan_5   
Дата:   04-10-06 11:34

Всяка медия се бори за повече посетители - факт!
От тези 28 000, поне 5 000 да са истински, пък дори и гласуващи роднини без публикувани снимки, все си е добре.
Това са потенциални читатели на реклами!
А за РЕКЛАМИТЕ няма да говорим сега, защото ...
Дата:   04-10-06 11:36

именно в това е идеята, че целта на сайта не е изцяло комерсиален, а има и естетическа насоченост! Всеки който не е за новите промени може д асе обослови икономически, но никой с естетически критерии не може да опровергае положителния елемент...
Автор: fragile   
Дата:   04-10-06 11:46

Хм, ежко, аз си мисля, че имам някакви естетически критерии, макар и да не съм добра във фотографията... И все пак не ми харесва, че ако реша да пусна някаква снимка, то тя ще отиде във въпросната нова галерия (или хумор [smilie10] ). И никога не бих си гласувала за собствените снимки - някакси под достойнството ми е, а и не виждам смисъл... Изобщо се чудя на хора, които го правят (ако има такива)[smilie8]

Автор: Теменужка   
Дата:   04-10-06 12:16

[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
Айде, бе, не ви ли омръзна едно и също вече колко дни?![smilie10]
Я да напишете някой нов виц![smilie25] И да се смеем на нещо друго![smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   04-10-06 12:27

fragile ми като не ти харесва, че ще отидат там снимай нещо, направи компромис и го пусни в представяне, събери някакви не много точки, за да покриеш изискването и си пускай в категориит еот там нататък! все пак 24 (ИЛИ ТАМ КОЛКОТО БЕшЕ) рейтинг Б не е много, особено сега около тези промени...
Автор: Danhill   
Дата:   04-10-06 12:31

apollo написа:

> ЛЕЛЕЕЕ Админите не могат да смогнат да се оправдават... даже са
> разпределили усилията си на няколко фронта[smilie10] [smilie18]
> [smilie18] [smilie18]
>
> https://photo-forum.net/joro/emoticons/A68.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/A68.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/arrowfingerL.gif

и трият мнения за по-лесно вместо да отговорят[smilie23]
Автор: boni   
Дата:   04-10-06 12:49

Danhill, ако излезеш от Това си разбиране за фотографията имаш реални шансове да минеш смешната бариера от 25т :)
Автор: sasi   
Дата:   04-10-06 13:07

Егати и сапунените сериали са се заредили........ Форума става безинтересен вече, преди можеше да се види линк към интересен сайт или автор, разни теми за бокета и там какво още, абе неща от който можеш да научиш по нещичко ако четеш и гледаш внимателно............. а сега правила, та правила, та промени.........
Не ви ли писна!!!????
Автор: myrddraal   
Дата:   04-10-06 13:41

баси, пак ли почвам отначало, за една година никои Бе-ец не е погледнал снимчиците ми, а сега очаквам за 1 4ас да събера колко... 7 златца от хора които надали единствената им работа е да седят по цял ден пред фото-форум! Тенкю вери мъч!
Автор: Danhill   
Дата:   04-10-06 13:43

А!
Браво!
Това мнение ми хареса! Точно тази снимка я направих нарочно за да видя какво ще стане като пусна полуголи дупета и резултата беше -най-бързо натрупаните ми точки. И въобще това не ми е разбирането за фотографията.

Не се познаваме лично но мисля високомерния Ви тон не Ви прави чест.

Знам че не съм кой знае какъв фотограф ,но пак казвам почити всичко за фотографоята съм го научил именно в този форум! Затова ги взимам присърце нещата.
Автор: wfw   
Дата:   04-10-06 13:45

защо въобще хората без снимки могат да гласуват?

ако искате да пресечете практиката с много профили, дайте възможност да се гласува при качени поне 2-3 авторски снимки и примерно 15 дни след регистрацията или снимка с поне някакъв брой точки
Автор: chiphead   
Дата:   04-10-06 13:51

Бони, спрете да препращате този тип теми в зоната, там е страшно вече [smilie8]
Автор: asahi   
Дата:   04-10-06 13:57

(тича към зоната с кофа вода)
Автор: chiphead   
Дата:   04-10-06 13:58

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: vesa   
Дата:   04-10-06 14:17

Напълно подкрепям предложението за нов рейтинг В, даже да има списък с авторите в тази категория, за да може всеки да разгледа тези стойностни фотографии, според критериите на сайта!
Автор: eXile   
Дата:   04-10-06 14:19

За рейтинг "Ь" на оружие!

https://photo-forum.net/static/forum/2006-10/hwhk8289.JPG
http://photo-zona.net/images/user5606/album3491/preview/y.jpg

[thankyou]
Автор: bari   
Дата:   04-10-06 14:23

stoyan_5 Ни са изправяй пред тези 350 ша та прегазят!!
Автор: eXile   
Дата:   04-10-06 14:24

Викам за всеки юзър - отделен рейтинг.
Автор: steallth   
Дата:   05-10-06 00:46

тия нови правила мн разводниха форума...ок всичко го приемам за даденост ама тая работа с рейтинг Б не ме кефи,но щом мислите че е за благото на форума и за това на развиващите се фотографи - така да бъде!
Автор: steallth   
Дата:   05-10-06 00:51

wfw имаш право! и аз мисля, че това е едно от нещата които наистина трябва да се направят!юзърите без снимки да не могат да гласуват!
WORD UP!!![beer]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена