Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 По-интересните снимки или защо не...
Автор: ogimag   
Дата:   25-06-06 16:24

Гледам тези дни снимките и всяка втора със заглавие на английски. Грамотно, неграмотно написано, но само и само да не е на български. По-разбираеми ли стават така снимките ни, повече ли се рейтингуват??? Или ни е срам от нашето си четмо и писмо? Нищо и никаква снимка ама написано "HC_red_emotion". Баси! Става много по-интересна! И ми идва... та цъквам на бутона "не гласувам" та да видя кой е тоя умник или умница.
Знам, че темата е дискутирана ама не се стърпях. [smilie5] [smilie5] [smilie5]
 Re: По-интересните снимки или защо не...
Автор: MauMyHaTa   
Дата:   25-06-06 16:27

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Автор: designWERK   
Дата:   25-06-06 16:33

Оги...някаква "мода" от латиноезичните форуми и средища.

При руснаците как е?

Лично аз нямам обосновка за собствените си неща. Пиша си ги на английски, френски(очевидно неграмотен), и немски!
Даже потребителското ми име е на англо-немски.
Автор: Георги   
Дата:   25-06-06 16:34

а на теб ника ти що е на латиница?

[smilie5]
Дата:   25-06-06 16:41

Това с ника е една дълга история. И нямаща нищо общо с темата. Готов съм обаче да го променя на български. Стига да има полза от това. А на руския форум руснаците си пишат в почти всички случаи на руски. Дори и да не живеят там, а на другия край на света.
Дата:   25-06-06 16:42

P.S. Георги- това с ника ми заприлича малко на оня виц в който се казва "Ама вие защо си биете негрите". Майтап!
Автор: Георги   
Дата:   25-06-06 16:50

ами това е фогографски, а не литературен форум. всеки пише (ако счете че е нужно изобщо заглавие) заглавието както си го усеща.
Автор: n1x0n   
Дата:   25-06-06 16:52

Ама някакъв проблем ли има? [smile] Явно е нещо серизоно, щом за 10 дни втора тема се пуска?!

Аз примерно нямам нищо против всеки да пише кво ще под снимката - само снимките да са добри! [smilie24]
Автор: next_time   
Дата:   25-06-06 16:53

Ииии тя квооооо[ezik] [ezik] [ezik]
Дата:   25-06-06 16:56

...до колкото заглавие на чужд език може да подпомогне зрителя при възприятието на визуалната идеята. да го насочи, да извика някакви целенасочени асоциации.
Автор: zoomaniak   
Дата:   25-06-06 16:57

вече не слагам заглавия [smilie7] влезнах в движението на спешъл-К - "Стремеж за снимки без заглавия..." [smilie5] [smilie7]
Дата:   25-06-06 16:57

Оги... темата ти... GOING HELL, DUDE !!!
Дата:   25-06-06 16:59

"..до колкото заглавие на чужд език може да подпомогне зрителя при възприятието на визуалната идеята. да го насочи, да извика някакви целенасочени асоциации."
Да, ама в повечето случаи не го прави. Просто самоцел.
Автор: MauMyHaTa   
Дата:   25-06-06 16:59

Моят ник е на кирилица, някой ще го оспри ли???? [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   25-06-06 17:01

Ами Оги... аз изхождам от личните си неща. При мен е (или поне си мисля) така. За другите [smilie11]
Автор: gecata   
Дата:   25-06-06 17:23

Преди седмица - две отворих тема за същото.. и стана една...пу, пу, учи английски...неграмотник..и прочее докато админът незатвори темата[smilie5] , само дето три дни подир това вървяха снимки само със заглавия на български...случайност може би.Аз за себе си съм решил - негласувам за снимки с английски имена...то на кой му пука де[smilie7]
Дата:   25-06-06 17:26

"не гласувам за снимки с английски имена... то на кой му пука де"
[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Дата:   25-06-06 17:30

да взема да си спестя реплика от типа "[smilie23] [smilie10] [smilie9]", някой друг ще я свърши тая работа!
Автор: chiphead   
Дата:   25-06-06 17:30

ако знаех добре английски, щях да дублирам имената, все пак, има и чужденци, които посещават сайта (спомням си, имаше снимки на които в коментарите разни хора молеха за обяснение на заглавието на английски)
Автор: eXile   
Дата:   25-06-06 17:33

Мисля си как трябваше да си кръстя снимката "Рециклирай", а[smilie18]

Тази псевдопатриотщина ми е безкрайно смешна.
Автор: gecata   
Дата:   25-06-06 17:36

Ех...като ме молят ...що пък да не им обясня, ама заглавията на български .. как иначе ще ме молят да обясня???[smilie5]
Дата:   25-06-06 17:36

Чудя се, кое от горното ми е по-смешно - "псевдо" или "патриотщина"?
Автор: Стоев   
Дата:   25-06-06 17:41

(гледа си имената на снимките и си вика "фъкоф, мадъфакъ,
шо не ползваш http://webtrance.skycode.com/online.asp)

Автор: eXile   
Дата:   25-06-06 17:41

Колега, навсякъде по форумите чета как трябвало да се използват по-малко чуждици, как трябвало да пишем с по-малко чужди думи, как трябвало да не си слагаме английски имена на снимките и т.н. и т.н.... За да се правим на големите българи...
Един въпрос - защо!?
Не гласували за снимки с английски имена - ахаха, мани беги, с това съдбоносно решение обърнаха хода на българската история... ФФ в потрес, горящи клади с книги на ангийски, кирилизират имената на апаратите на "цанон", "никон", "панасониц", снимките, които не са с имена на български не се допускат до рейтинг "Б", обществото гори английски знамена...
Защо!?
Дата:   25-06-06 17:43

...[smilie24] смислено!
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена