Автор: onlineivo
Дата: 19-09-05 09:27
Уважаеми анти_фотошопе,
Аз няма в отговор да ти пиша "научи се да четеш бе ...", а само ще отбележа че не си прочел темата нагоре достатъчно внимателно, и си пропуснал, че тази моя шега е отговор на друг пост:
"70-200 2,8L IS-мисля че е добро решение, ама не съм сигурен, 75-300 имая повиче милиметри-гепи го"
..от който и аз се раздразних, защото се сравняват два несравними обектива по много параметри един от който е цената! (185долара срещу ~700долара) пък и се оказва че 75-300 бие 70-200 заради милиметрите...
Самоче аз не казах на автора че става смешен, а в отговор пуснах списъка със обективчета за дядо коледа.
Не виждам нищо особено, смешно, или обидно в това! Нито пък причина да се дразниш!
По повод на твоите нападки за моите умения да снимам, няма да се оправдавам и да казвам колко много съм прочел от тогава и колко много съм изщракал, а ще те помоля да пуснеш нещо в профила си да видим какво умееш Защото аз нарочно не трия от профила ми снимките които преди съм мислил за хубави, а сега за никакви - защото искам да видя в последсивие как се променят нещата! А защо ти нямаш нито една снимка в профила си - ето това е интересен въпрос!
Склонен съм да предположа: Имаш два профила: от единия качваш снимки (това е добрия анти_фотошоп) а от другия ... айде няма да се изказвам грубо! Или друго предположение: не снимаш, само пишеш ... във форума.
P.S. Съветвам те да прочетеш темата "kolegi, neka se darjime prili4no edin s drug!"
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=217346&t=217346&phorum_uriauth=
Ха със здраве
Публикацията е редактирана (19-09-05 10:11)
|
|