Автор: GOSPODIN1
Дата: 31-07-05 03:36
На всички , които се чудят като мен къде е истината:
Автор: boni
Дата: 16-08-04 23:41
.........................................................................................................
Значи - сервиза за апарати Сони и Панасоник е един и това е ЛАС сервиз. Шефът му ми е добър познат и общо взето си разбират от работата. Доста апарати и на Сони и на Панасоник са оправяли на място,включително и няколко 717-ки.
Единствения проблем е ако се забави някоя част от Япония,може да се почака около месец.
..........................................................................................................
Автор: boni
Дата: 31-07-05 02:29
Panasonic,Samsung ,Sony имат БГ сервиз и това е ЛАС сервиз на Любо.
...............................................................................................................
Автор:
Дата: PENATX - Нов гаранционен и извън гаранционен сервиз
vip
2004-04-15 20:58:39
Уважаеми Клиенти,
Бих искал да ви уведомя, че от 04.04.2004 единствен оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз за внасяните от нас марки фотоапарати PENTAX, Polaroid, Concord е утвърдилата се от 12 години фирма ЛАС СЕРВИЗ - тел. 02 / 8580 102, 962 7107, 962 7108 разполагаща с 18 сервизни бази в цялата страна. Обучението на неините специалисти за ремонт на внасяните от нас фотоапарати ще завърши в края на месеца. Моля да ни извините за евентуални неудобства при сервизирането на вашите апарати.
Въпреки че все още не са получли пълната техническа информация - новият Пентакс сервиз успешно се справи с възникналия проблем при новият Пентакс Оптио 30
В края на месеца очакваите и новият ни саит на който ще имате възможност да регистрирате закупените от вас фотоапарати, които са в гаранционен срок и да получите до 6 месеца допълнителна гаранция !
Посетете щанда ни на ОПТО и ФОТО салон в София за да видите последните модели апарати ПЕНТАКС - седмици след Европеиската им премиера на CeBIT
С уважение
П. Бочков
Управител
ВИП Трейдинг ООД
ВИП Трейдинг ООД
..........................................................................................................................................
Из сайта на К&К електроникс за сервизните им бази:
http://www.kkservice.bg/bg/partners.php
София
ЛАС
Телефон: 02/9582539, 858 01 02
Гаранции, които обслужва:
Всички без PANASONIC и SAMSUNG
...........................................
Оставам текстовете без коментар - нека всеки да си ги прочете ( с ужасните грешки ) и да се опита да е наясно - ЛАС какво точно ремонтират с или без Самсунг и Панасоник, с или без Пентакс или Сони...Може би има съвпадение на имена на фирми или адреси
Бони, не мисля , че е редно да си правиш редакции на постингите без да го пише както на мен, ако го направя. Така се опитваш да ме изкараш че не съм в час, защото прочитайки моя отговор редактираш твоя предишен така както ти е изгодно. Всичко това се прави посреднощ , за да не могат много хора да видят манипулациите.
|
|