Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Ако ви се налага да пазарувате цифрова фото техника
Автор: boni   
Дата:   31-07-05 00:25

Не бързайте да предприемате рисковани ходове с поръчки от USA или другаде.
Напълно безкористно и без никакви комисиони,Фото Форум може да ви уреди отстъпки за повечето марки и модели на БГ пазара,така че цените да са ви близки или понякога и по-добри от тези в USA.
Това може да стане за марки като Panasonic,Samsung,Canon,Nikon,Olympus,Sony и др. в зависимост от продукта.Понякога не става ако модела е в много силна промоция и цената си му е намалена и без друго.За Канон също не се получават винаги добри цени,но за повечето марки става:))
Правили сме го за много хора от форума досега,така че не се притеснявайте да питате на майла на уебмастер или директно на моя:
boni_bonev@abv.bg или на телефон 0898416020.
Получавате си продукта веднага директно от официалния вносител,с официална гаранция .
 Re: Ако ви се налага да пазарувате цифрова фото техника
Автор: GOSPODIN1   
Дата:   31-07-05 01:24

Обръщам се към всички да не си купуват апарати с марката "Canon" , защото те непрекъснато дефектират, винетират, не могат да фокусират и изобщо са пълен боклук.
Очаква се съвсем скоро "Canon" да сменят предмета си на дейност (фото-видео камери, скенери, копирни апарати и т.н.) и да сложат още едно "N" в името на фирмата : CANNON (оръдие) и да почнат производство на
оръдия за борба с градушките и лумпените [smile]
Да живеят Големите Братя - Паналайки и Самсунгчета !!!! Налейте си по един джин "Победа" и ...да не мислите за глупости, ей![smile] [beer] [shtrak]
Автор: carl_cox   
Дата:   31-07-05 01:32

GOSPODIN-е какво ви става [smilie10]

никой на оспорва лидерските позиции и качества на CANON,NIKON,FUJI, OLYMPUS...

пазарната ситуация в България е такава-какво чудно има, че някои не-фотографски марки печелят?

Дата:   31-07-05 01:43

carl_cox , какво ми става ли? Ами ето това :"За Канон също не се получават винаги добри цени,но за повечето марки става:))"
Когато преди половин година споделих , че търся начин да си купя Канон бях оплют в този форум и никой освен Етроникс не ми обеща цени много по- ниски от тези в БГ. Купих го за Великден за 1200лв. при цена в БГ 1899лв. Това е.
Автор: tenax   
Дата:   31-07-05 01:46

GOSPODIN1, добре де, какъв ти е проблема не мога да разбера.
и аз имам про1 и го взех за 1380лв.
е.....
[beer]
Автор: elrisha   
Дата:   31-07-05 01:51

аз пък няма да ви кажа за колко го взех! А пукнете се от яд са![smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Дата:   31-07-05 01:57

tenax, няма човек-няма проблем:) Я по една [beer] в тая жега [beer] [beer]
Автор: carl_cox   
Дата:   31-07-05 01:58

аз това и казвам де[smile]

бива си ги канон,никон пък и другите-но не винаги официалните вносители особено на канон в последствие актуализират цените.

ми разбира се, че етроникс ще предпочета за такива фрапантни разлики в цените на каноните, както и за цените на обективи им

при свит бюджет правиш компромиси-ти си могъл да дадеш 1200 лв-но още колко други хора могат?

още веднъж не споря за марки-за ценова политика да

все пак цената на апарата е част от неговата характеристика, колкото и да не ни се иска

..и в този ред на мисили е Похвално усилието на Фото Форум да помага с информация и процентни отстъпки[smilie24]

Дата:   31-07-05 02:07

Gospodin,аз просто казах,че за Канон не винаги мога да уредя достатъчно добра цена,какво да направя?За повечето марки мога.Това няма нищо общо с марката.
Странна агресия.
Дата:   31-07-05 02:15

Бони, не е агресия а сатира. Разбирам, че правиш добро за което ти свалям шапка, но когато кажеш, че без Канон можеш да уредиш намаление за всички други марки ( а само Канон имат сервиз в БГ с добър техник - Zentex(Ники)) става малко странно.
Автор: bigtomi   
Дата:   31-07-05 02:17

Бони,може ли да се уреди нещо за Konica Minolta DiMAGE A200
Дата:   31-07-05 02:20

Господин,казах ясно,че за Канон мога да уредя намаление,но не се получават винаги добри цени дори след намалението,спрямо цените на запад,за разлика от други марки при които може да се слезе и под USA цените понякога.Какво странно има - написал съм че продуктите са от официалния вносител,а при условие,че канонските такива не са достатъчно добри,дори и след намаление не мога да докарам USA цените.
Ясно съм го написал и горе,че са от официалните вносители,кое е странното???
Дата:   31-07-05 02:24

bigtomi,да може.Не искам да се дискутират тук цени,пишете ми на мейла.
Дата:   31-07-05 02:27

Boni, какъв е смисъла да уредиш някой с апарат с БГ гаранция, когато фирмата НЯМА сервиз за дигитални апарати в БГ и работата става както с Етроникс (чакай месец-два за да го пратят я в Гърция , я в Австрия).
Дата:   31-07-05 02:29

Panasonic,Samsung ,Sony имат БГ сервиз и това е ЛАС сервиз на Любо.
Olympus имат 2 г гаранция и го сменят с друг оборотен веднага.
Смисълът е също ,че вносът е официален и може да се вземе и фактура с ДДС.Също така смисълът е,че го получаваш веднага без да чакаш.
Дата:   31-07-05 02:38

Напиши адресите на сервизите за ДИГИТАЛНИ АПАРАТИ на Panasonic,Samsung ,Sony и кои са им техниците, за да ги знаят хората. А за Амперел съм с особено мнение. Фактура с ДДС може да се вземе и от която и да е фирма с предмет на дейност - внос и износ на електроника и електронни компоненти, която може да ти го внесе от Щатите.
Дата:   31-07-05 02:43

Защо да пиша адресите?Те си ги има на гаранционните карти.Казах ти,че ги обслужва сервизната мрежа на ЛАС сервиз,който е достатъчно известен и голям сервиз в БГ.В София има 2 бази,едната е кв Г.Делчев до Южния парк,другата мисля,че е на бул Насър.
За другите градове не знам адресите - пише си ги на гар.карти.
От коя да е фирма ли може да се вземе фактура с ДДС :)) Наистина ли така си мислиш:))
Дата:   31-07-05 02:59

Мисля, че понеже тук е събран фото-елита на БГ, ще е хубаво да се знае кой и къде ще ремонтира (не го пожелавам на никой) дигиталните апарати на на евентуалните купувачи на тази скъпа техника. В тази малка страна не смятам , че са много хората , които да могат да ремонтират на място подобна техника и за което е добре да се познават и по име. Все пак не става въпрос за прахосмукачки и фритюрници[smile]
Дата:   31-07-05 03:01

Поименно колега,поименно...[smilie25] [smilie5]
Дата:   31-07-05 03:36

На всички , които се чудят като мен къде е истината:

Автор: boni
Дата: 16-08-04 23:41
.........................................................................................................
Значи - сервиза за апарати Сони и Панасоник е един и това е ЛАС сервиз. Шефът му ми е добър познат и общо взето си разбират от работата. Доста апарати и на Сони и на Панасоник са оправяли на място,включително и няколко 717-ки.
Единствения проблем е ако се забави някоя част от Япония,може да се почака около месец.

..........................................................................................................
Автор: boni
Дата: 31-07-05 02:29

Panasonic,Samsung ,Sony имат БГ сервиз и това е ЛАС сервиз на Любо.
...............................................................................................................

Автор:
Дата: PENATX - Нов гаранционен и извън гаранционен сервиз
vip
2004-04-15 20:58:39

Уважаеми Клиенти,

Бих искал да ви уведомя, че от 04.04.2004 единствен оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз за внасяните от нас марки фотоапарати PENTAX, Polaroid, Concord е утвърдилата се от 12 години фирма ЛАС СЕРВИЗ - тел. 02 / 8580 102, 962 7107, 962 7108 разполагаща с 18 сервизни бази в цялата страна. Обучението на неините специалисти за ремонт на внасяните от нас фотоапарати ще завърши в края на месеца. Моля да ни извините за евентуални неудобства при сервизирането на вашите апарати.

Въпреки че все още не са получли пълната техническа информация - новият Пентакс сервиз успешно се справи с възникналия проблем при новият Пентакс Оптио 30

В края на месеца очакваите и новият ни саит на който ще имате възможност да регистрирате закупените от вас фотоапарати, които са в гаранционен срок и да получите до 6 месеца допълнителна гаранция !

Посетете щанда ни на ОПТО и ФОТО салон в София за да видите последните модели апарати ПЕНТАКС - седмици след Европеиската им премиера на CeBIT

С уважение
П. Бочков
Управител
ВИП Трейдинг ООД

ВИП Трейдинг ООД
..........................................................................................................................................
Из сайта на К&К електроникс за сервизните им бази:
http://www.kkservice.bg/bg/partners.php

София
ЛАС

Телефон: 02/9582539, 858 01 02

Гаранции, които обслужва:
Всички без PANASONIC и SAMSUNG
...........................................

Оставам текстовете без коментар - нека всеки да си ги прочете ( с ужасните грешки ) и да се опита да е наясно - ЛАС какво точно ремонтират с или без Самсунг и Панасоник, с или без Пентакс или Сони...Може би има съвпадение на имена на фирми или адреси[smile]
Бони, не мисля , че е редно да си правиш редакции на постингите без да го пише както на мен, ако го направя. Така се опитваш да ме изкараш че не съм в час, защото прочитайки моя отговор редактираш твоя предишен така както ти е изгодно. Всичко това се прави посреднощ , за да не могат много хора да видят манипулациите.
Автор: юнга   
Дата:   31-07-05 07:15

Спори се, а не е ясно за какво.
Бони иска да помогне, но вместо това се предлага да се спори за качествата на Канон и за качествата на сервиза.
Такъв спор не ни открива нищо ново. Знаем за Зентекс и уменията му.Знаем за Про 1 и качествата му. Но няма как всички да бъдем с Канон.
Било поради финансови възможности, било заради някой друг компромис.
Предполагам, че повечето ФЗ20 са купени на изплащане и при тази цена и тази възможност за такава покупка на ФЗ20, няма как Про 1 да го конкурира, въпреки качествата си.
Да Канон предлага качество, но дори и отвъд океана, това е за сметка на 120$ повече/Адорама/.И ако там това понякога е само надница, то тук това може да бъде месечна заплата.
Когато човек е свит финансово и нетърпелив, лесно се прави компромис.
Все пак, всеки може да направи сам своя избор между снимането сега или отложеното във времето качество заради цената.
Не биваше един опит да се помогне, да се превръща в спор за качества на производители и сервизи, защото това е за друга тема, при това много експлоатирана.
Дата:   31-07-05 10:02

Gospodin1,Както казах Самсунг,Панасоник и Сони имат гаранционен сервиз за цифровите си апарати - ЛАС сервиз.Явно Пентакс също. Това ,че някой прави грешки по някакви сайтове не ме интересува.Това е сервиза на тези марки.
Ето сервизите на Пана/Самсунг на КК,за различните продукти са различни.За камери и апарати е ЛАС,то си пише:
http://www.technomarket.bg/servizi.htm
Не съм си редактирал постинги,за да те изкарам,че не си в час.Няма нужда.[smilie18] [smilie18]
Успокой се сега,да Про1 е най-добрия апарат на нашия и световния пазар,никой не го отрича:)
Автор: n1x0n   
Дата:   31-07-05 10:17

Добре де Бони, написа го това в онази тема, сега го повтаряш тук, с акцент на "рисковани ходове с поръчки от USA и другаде".

Аз затова ще си кажа мнението тук, а не там. В сделките с Етроникс няма нищо рисковано, всъщност обикновено те поемат риска някой да не си плати вече доставените неща.

Знаейки работата на БГ сервизите /ZENTEX е някакво чудно изключение/, предпочитам да чакам да го пратят и върнат от щатите, отколкото да ми ровичкат в апарата хора, които рядко са наясно какво става в него.

Чудесна е идеята да се помага на хората от форума с отстъпки, но нека това да не става с обиднии и най-вече неверни намеци спрямо други хора!

Дата:   31-07-05 10:20

В никоя друга тема не съм писал за "Рисковани ходове..." само в тази.Никаква фирма не съм визирал с това изречение,става въпрос за различни канали на внос,някои от които рискови.
Я погледни пак...
Дата:   31-07-05 10:22

Няколко пъти подчертах и че се издава ф-ра с ДДС,което не е маловажно.
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

Тази тема е затворена