Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Bezumie 2
Автор: pepi   
Дата:   05-07-05 20:45

Sluchaino,popadnah na temata Bezumie,za suzhalenie veche zatvorena,bez objasnenie.
Predpolagam che adminut shte objasni-"tova ne e fotografska tema",bih posporil,no ne e vav tova vuprosa,a vav sushtnost-Zashto mozhe da ima zov za spasjavaneto na choveshki zhivot i vav sushtoto vreme ne mozhe da ima zov za spasjavaneto na bulgarsksta priroda.
I molja ne mi zakrivaite temata,pone predi da sa mi otgovorili.
 Re: Bezumie 2
Автор: ecobo   
Дата:   05-07-05 20:56

Човещкият живот може да бъде спасен, българската природа, поне засега - не. И на мен ми е мъчно, ама това е положението.[smilie2]
Автор: niavaah   
Дата:   05-07-05 22:20

Nie sami mojem da q spasim.. no uvi

JALKO [smilie2]
Автор: asb1   
Дата:   05-07-05 22:30

слушай пий една водка и ще ти мине..е може и повече, ако не мине от първата...а на здраве значи :-))
Автор: niavaah   
Дата:   05-07-05 22:31

nda az sum na menta ma nqma mi mine [smilie19]
Автор: Stoevmobile   
Дата:   05-07-05 22:35

лелей, колко време не съм близвал мента на Пъци Бар [smilie11]
Автор: sas   
Дата:   06-07-05 10:47

Пепи, пий една бирка, лежи на плажа и гледай с бинокъл, както ти си можеш [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   07-07-05 18:34

Dobre,tva sas birata-OK.obache skivam administracijata e "perde",togava shto ne otvorite temata na choveka otnovo?
Bezotgovornostta se projavjava na razlichni niva,nai zle e na durzhavno i svetovno,togava vlijae na vsichki,razocharovan sum ot "Oficialnata" pozicija na sas,Photo-forum mozhe da lobira za zashtita na prirodata i adminite da koordinirat deistvijata,uvi-"Sled men i potop",jazuk za galeriite i konkursite.
Sramota!
PS.Za kakvo uvazhenie i dobur ezik vav foruma nastojava administracijata,sled kato zakriva temi(vav narushenie na bulgarskija zakon za svobodata na sovoto),bez objasnenie i na vuprosa zashto,se otgovarja-"Ja si gledai rabotata(prez binokul)"
Oshte vednuz-Sramota!
Дата:   07-07-05 18:39

Ecobo,dali mozhe,dali ne e drugo,i pri horata e taka,pri edni mozhe ,pri drugi-ne,stone probvash,a?
"Edno e da iskash,drugo e da mozhesh,treto i chetvurto e da go napravish"Za suzhalenie na lentjaite...
Автор: SKY   
Дата:   07-07-05 19:10

pepi[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] !!!!!!!
И на мен не ми харесва отношението на г-н Админ-а, ВСЕМОГЪЩИЯ!!!
Що за отношение е това!?![smilie11]
Ние какво овце ли сме?
Автор: sas   
Дата:   07-07-05 19:13

Ице, какво ми се нервиш бе, това не си ли ти?
http://obsht.photo-forum.net/DSC08849.JPG

Значи все пак си можеш да гледаш през бинокъл и да си лежиш на плажа...
Дата:   07-07-05 19:20

Ако се познавате и се шегувате това е друг въпрос, но и аз не разбирам защо кученца и котки може, а прасенца не може[smilie11]
Автор: тьма   
Дата:   07-07-05 19:27

Като гледам как са ти разбиралили темата, едва ли е имало нужда да я пускаш. Дреме му на някого за природата - това е българинът за жалост, а това,че админът е затворил подобна тема е още по-жалко, защото според мен една от задачите на фотографията е да спаси природата дори и само имитирайки я
Дата:   07-07-05 19:31

Темата според мен беше изключително важна!!! И е много важно колкото се може повече хора да са информирани за това какво става с родното им богатство, това което ни е най-ценно и което принадлежи на всички! Или на вас не ви дреме какво ще оставите на своите деца в наследство?! Моментът е такъв, че трябва да се действа по всякакъв начин. Най-вече чрез медиите и фото-форум като една медия обхващаща широк кръг от хора може да направи много! Най-малко ако темата беше оставена да диша да се заформи едно ядро от хора решени да се опитат да направят нещо. Както стана например с протеста в Бачковски манастир. Може да е малко, но все е нещо. Можеха да се родят и други идеи в процеса на обсъждане.
Или може би фотографите предпочитат да снимат лифтове и монолитни хотели[smilie11]
Автор: тьма   
Дата:   07-07-05 19:34

SKY , и още някои неща обичат да снимат, които най се кодират във форума, но си прав, че подобна тема не бива да се затваря, затова я бутам нагоре [smilie24]
Дата:   07-07-05 19:37

[smile] Благодаря тъма. Това е отговорност на всички!! Природата принадлежи на всички и докато се занимаваме с глупости най-ценното ни изтича между пръстите[smilie8]
Дата:   07-07-05 19:51

Ето за това ставаше въпрос:
http://befsa.com/?q=node/view/2121&PHPSESSID=0659116a84b4a27b7b9d7b665bd00b05

Сега затваряне ли следва?
Може би изтриване?
Автор: vladimir666   
Дата:   07-07-05 23:08

Бре , неочаквах такъв отзвук на първата тема!
Дата:   08-07-05 09:55

[smilie24]
Автор: J0R0   
Дата:   08-07-05 11:31

Вижте какво, така НЕ СТАВА!

В този форум има регистрирани 16 000 човека.
Един го вълнува екологията, друг - тероризма, трети - политиката, четвърти - глобалната икономика, пети СПИН-а, шести - сираците... войните, сексизма, расизма, енергетиката, престъпността...

Не сме ние, тия които да определят кое от всичките неща е по-важно. За един е едно, за друг - друго. Няма как да дадем трибуна на всички. Тогава форумът ще престане да бъде фотографски, а нашата цел е той да бъде именно такъв.

Моля ви - има си специализирани форуми за екология, политика, икономика и т.н. Използвайте ги. Там шансът да намерите съмишленици е много по-голям.
Автор: HopeSpringsEternal   
Дата:   08-07-05 15:09

JORO, аха да си прав ама не си... аз понеже си знам, че съм малко гущерче и искам след 20-30 год да стана голям крокодил, си чета и гледам тея дет са вече крокодили... и какво да видя - ми те сичките си имат мисия... фотографите от NG в болшинството си твърдят, че са горди, че чрез снимките им се поражда интерес към едно или друго място и то бива спасено, запазено и прочие... същото важи и за почти всички други направления във фотографията и корифеите там... т.е. чрез снимките даваме на хората по-близка визуална представа за обекта и можем да постигаме определени цели... и какво лошо ако тези цели са и такива като в тази тема... това просто значи, че в този момент определена снимка вече не е самоцел, а средство... so, лошо нема... и от лична перспектива, да ти кажа, ако знам, че ей сега с една снимка ще "спася света" стой та гледай как ще се старая и после като успея ще орева целия свят с това...

и последно, ако мисълта "за да победи злото е достатъчно добрите да не правят нищо" е вярна, тогава наша отговорност е да бъдем добри да правим нещо... ето пробвахме с колега с проблем, търсихме кръв, стана нещо... на друг проблем в манастир обсъждахме и се активизирахме... е какво пречи да се мобилизираме и за други социални неща дето не ни засягат пряко ама в един момент и нас ще ние нае..т

ай стига бира, и стига снимки заради самите снимки (тва баш нямам право да го кажа, щото нищо по-различно не съм направил, ама нейсе, ще се порицая по-късно)
Автор: J0R0   
Дата:   08-07-05 15:25

HopeSpringsEternal - ами нали из ти говоря за същото - тук сме фотографски сайт. Като искаш да се бориш с нещо, бори се със силата на фотографиите си, пускай фотографии, които да разтърсят другите, да ги накарат да се замислят за този или онзи проблем...
А не с теми от рода на "що не земат админите да отворят една банкова сметка..." или "хайде сега дайте да плачем всички задружно за..."
Дата:   08-07-05 15:26

изречението

"JORO, аха да си прав ама не си..."

придобива редакцията

"JORO, прав си, но може би все пак следва да имаме и социална роля и мисия..."
Дата:   08-07-05 15:27

Blagodarja,tochno ot takava podkrepa imah nuzhda,bjah pochnal da si mislja,che sum samo az.
Joro,razocharovan sum,konete sas kapaci...aide da ne te obizhdam...sorry.
Дата:   08-07-05 15:31

pepi, нямаш право да казваш това на JORO... разбирам го и него и знам, че не му е лесно... на нас ни е гот братче, пуснем по една две умни мисли тук-там и се кефим на ефекта... а него питаш ли го
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена